Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Répazselé recept

Répazselé recept

A Répazselé hozzávalói:
1 db bébirépa konzerv
1 tasak epres ízű zselépor
hideg víz
1 bögre forrásban lévő víz


A Répazselé elkészítési módja:
A leszűrt sárgarépát hűtsük be, majd pépesítsük, és hideg vízzel hígitsuk. A forró vízben oldjuk fel a zselatint, majd keverjük a folyékony állagú répához. Hűtsük le míg megszilárdul.

A gyerekek sokszor mondják a zöldségekre hogy: pfuj, nem kell. Próbáljuk ki, hátha ez bejön!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A répazselé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook