Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Ügyi vagy Borsa!!!!!
Most én is a súlyom csúcspontján vagyok, 61 kg fölött áll a mérleg!!!! Hú de haragszom magamra.
Sebaj, innen szép győzni:))))
Csodás napot!
Jó reggelt!!
Tiszta mázlim volt tegnap: Mac segített sógornak. Így gyorsan kihasználtam az időt, és tornáztam :)
Köszi a vígasztalást Ibus:)
Jó reggelt! Nekem ma megint Billy lesz, majd ha haza jöttem, mert most menni kell dolgozni:(
Stepper...én nem szeretem...mondjuk annyira nincs is rá szükségem, mert nem tudom hányszáz km-t gyaloglok egész nap a szobák között, meg a szobákba. Meg lépcsőzök, mert azt sem szeretik a kedves felettem lévő managernek, és supervisitornak nevezett állatok ha a liftet használjuk. Még jó, hogy csak 4 emeletes a hotel... Reggel fel a trollival, délután meg le...
Én most újra RRre, Alexandrára meg Billyre megyek rá. Mondjuk ha jobban bele gondolok alakformálnom kell, mert zsírt égetek eleget 8 óra alatt:) Na meg a diétába kéne belendülnöm, mert mint tudjuk a kettő együtt működik igazán.
bár Sookie neked valóban csak mozogni kéne, mert tök jól nézel ki nem kéne fogynod. Kriszti ugyan így...meg Klau, és Ibus is. Csak én vagyok hájas..
Sziasztok!
Cranberry nagyon ügyes vagy hogy reggel tornáztál! Ugye milyen jól esett? Volt idő mikor én is reggel tornáztam, de ma már lusta vagyok felkellni így marad az esti torna.
Klau te is jól belelendültél tegnap!
Krisztinka olvastam hogy jó volt a hétvégétek Csongrádon! Ha nyáron jöttök akkor ajánlom a Szentesen levő élményfüdőt, nagyon jó, és a többi élményfürdőhőz képest olcsó.
Sookie: szerintem is kevés a 15-20 perc mozgás. Minimum 40 perc heti 3-4 alkalommal kell hogy legyen eredmény.
Tegnap pihinapoztam, ma BA 20% lesz.
Köszi Baby ;)
:*
Helló baby:-))))
Az én sztepperem papírjaira is 10 perc van írva, de gondolom azért hogy ha tönkremegy ne kelljen vállalniuk a garanciát.
10 perc mozgás szerintem sem elég, az semmire nem jó, éppen hogy csak bemelegednek az izmaid. 30-40 perc kardio és ugyanennyi alakformáló torna, minden másnap (azaz egy héten 3-4x). Szerintem ez a tuti!
Puszi:)
Köszönöm a válaszokat :))
Az a nagy igazság, hogy (lehet a sztepperen is múlik), de nekem ha lenyomok 15 percet, utána végem... Persze, nem tinglitanglizok, ha csinálom, lehet azért nem is bírom nagyon sokáig.
Sziasztok Csajok!
Nekem tegnap 20 perc hasizmozás volt Rékával, aztán úgy beindultam, hogy a youtube-on kerestem videókat, csináltam 20 perc Billyt, 8 perc zumbát és még bónusz 8 perc popsi programot, melynek az lett az eredménye, az egyébként is kissé izomlázas combjaim most méginkább azok lettek:(
Nem lesz így ma futás.
Sztepper: Szerintem a cikk írója arra gondolt, hogy a sztepper nem feltétlenül zsírégestére való, rövidebb ideig ugyanugy dolgoztatja a popsiizmokat anélkül, hogy beinduljon a zsírégetés. Ez olyan mint a súlyzózás. Lehet formálni a bicepszet napi 5 perc edzéssel is, de attól még nem fog égni a zsír.
Én nem nagyon hiszek abban, hogy napi 10-15 perc mozgás elég lenne, be sem indul a zsírégetés ilyen gyorsan. Jó is lenne, ha elég lenne ennyi. :)
Én inkább a minimum 30-40 perc kardióra voksolnék, nekem is ez vált be.
De persze ez csak az én véleményem.
Ezt egy olyan cikkben találtam, ahol a 10 legjobb zsírégető sportot részletezi:
Taposás
Ha az időjárás viszontagságai nem megfelelőek ahhoz, hogy a szabadban végezd az edzést, akkor jöhet a taposógép. Napi 15 perc, 1-2 hónap és tiéd lehet a földkerekség legformásabb feneke.
Érdekes...
sziasztok!
Mint a téma szakértőit kérdeznélek meg benneteket :)
Sok helyen olvastam már, h legalább 30-40 percet kell mozogni, mondjuk taposón ha eredményt szeretnénk elérni.
Viszont több helyen meg azt láttam, hogy napi 10 perc taposás elég a szép, formás popsihoz.
Most akkor melyik az igaz?
Sziasztok!
Lányok nekem is van ricinuszólajam. Én a hajamra akartam de utánba meggondoltam magam. Mikor hosszú volt a hajam rövidet akartam, most meg hosszút szeretnék. Végül úgy döntöttem hogy nem avatkozom bele a növésbe, majd megnöl:-)
Lehet hogy szempillára kipróbálom én is, ne veszen már kárba a 100ml-im.-)
Igen, mert a hátamon világszép ragyák voltak. Elmúlt. Mellékhatásként szép barna lettem :)
Na, most is megyek azért ...
Én majd most kezdek szoliba járni szerdától, de most gyógyászati célból. Egy dbig tök jó lett a szem körüli bőrőm, de most megint előjött. Olvastam a neten, hogy bőproblémákra jó az uv fény. Jó mi, károsítja is, meg jót is tesz vele... mindezt egyszerre...
Ma szerintem a körmömön is kipróbálom én is, meg majd a hajamon is kiszeretném:)
Lehet a körmömön is kipróbálom:) Ott milyen gyakran kened? Mindennap, vagy két naponta, vagy hogy?
Kriszti, örülök, hogy jó volt a hétvégéd:))
Látom a tavasz mindenkire jó hatással van, rám is, mert elkezdtem, edzéstervet írni. Még nincs kész, de délután megpróbálom befejezni. Na meg berakom ide:) A szereplők: B.A. B.B, RR:))
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.