Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
jó reggelt:)
ma úszni fogok:)
ééés képzeljétek tegnap 45 percig futottam. olyan büszke voltam magamra:)
Kellenek a szunetek is.
En sikeresen tulvagyok a vizsgakon, addig sokat nem tornaztam, de most mar ujra belelendultem es megvan az 5-6 torna egy heten.
Fogyni nem fogyok, de alakulok:)
Szia!
Tényleg rég jártál erre! Elvagyogatunk, múlthéten volt valami velem, nem volt kedvem tornázni, de szerencsére visszajött a kedv:-)
Veled mizus?
Sziasztok!
Sajnos tegnap sem jött össze a torna, most meg mi voltunk vendégségben. De, majd ma, ma már nem tántoríthat el semmi. Gratula a futóknak a kitartásukhoz. csak ügyesen! :))
Jó hétvégét mindenkinek!!
Ügyesek vagytok futós csajok:)
Én nem futottam tegnap, helyette volt 1 óra foci(fejlődőképes vagyok, tutin megy a kapura rúgás, labdavezetés, már cselezgetést tanulok, el is estem tegnap, de semmi komoly, mert ügyesen letámasztottam a kazem, így csak az fáj kicsit), fél óra tollasozás, de az az igazi, futok a labda után fajta, 15 perc mes's health hasizomgyakorlatok.
nem mondod! ezt nem is tudtam! :DD
mondjuk nem úgy konkrétan fájt, csak tudod az a dugig vagyok, wlaaa kellemetlen érzés volt! :)
ma még csak 1 almát ettem, délben is csak üres tökfőzit fogok, vacsira meg kefírt, annyira elég volt a chips! :DDDD
na helló csajok!
hát én semmit nem csináltam, sőt chipset ettem vacsorára! :(( vendégeink voltak, és nem bírtam megállni! utána meg annyira sz@r volt a pocómnak, totál elszoktam a chipstől! :DDDD
Én is futottam:-))))) 40 percet, közben szemerkélt az eső és elkezdett sütni a nap. A falu utcái kihaltak voltak, nagyon jó volt.
Látom kezdődik..:-D
Sziasztok!
Jól belelendültetek, volt olvasnivalóm!
Ma pihinapoztam, tegnap BA Pörgesd fel volt, ami nagyon jól esett. Valószínűlg holnap is lesz torna, ha nem jön közbe semmi.
Jó reggelt!
Nekem ma mindenképp torna lesz és futás, ha nem esik este az eső viharszerűen.
A hétfői futás után kedden még a séta is nehezemre esett, fájt a térdem, de tegnap már jobban volt, ma pedig ismét futok.
Tornának vmi lájtos RR 20 percest tervezek.
Cranberry: Sok sikert a nyuszihoz. Biztos cuki lehet:) Majd a végén nem akarod visszaadni:))
Sziasztok!
Tegnap nálunk is hasonló volta a helyzet: jöttek-mentek, úgyhogy elmaradt a torna. De ma én sem hagyom ki, a szokásos rékát (popsi+comb) :))
Szia, egy kis bűnözés sosem árt ... max Frakkóca kicsit megsértődik, hogy hol marad az esti füllobogtatós futkározás????
Nálam mára takarítás fitness van porondon. Futás majd reggel lesz.
Sziasztok!
Tegnap vendégek jöttek így az esti futás kimaradt, de majd ma:-))))
Ti mit csináltok ma?
Látom, hogy jól el vagy foglalva.
Aranyos név, mókás háziállat :) Jó szórakozást hozzá!
Pincérkedés: három hónapig nyomtam egy nyáron tapasztalat nélkül, hidd el, menni fog!!! (stílszerűen, Alexandrásan szólva)
Jajajjj szómenésem van:D
Csak még annyit hogy ma vettem bikinit:D és már egyre klasszabbul állnak rajtam, és nem borultam ki a próbafülkében:)
ééééés, a tavalyi farmeromat nem tudom hordani, már túlontúl nagy:D ennyit számítana 6 kiló?????:O
Húúúúú lányok, egyébként ma mutatott a legkevesebbet az elmúlt 1,5 évben a mérleg:D 56,1
hamarosan elérem a bűvös 55öt:)
1,5 hónap múlva szeretnék 53 lenni, lehetséges ez? :D:D
Az igazság az hogy 1,5 hónapja kezdtem a futást plusz edzőterem, és ezzel a technikával már tök jól formálódom:D előtte csak tornáztam itthon, de ezerszer gyorsabban fejlődöm most
ma is futottam 4 km-t ez volt kb 8 perc, a maradék kettőt gyors gyalogoltam, aztán 1 órát még súlyzóztam...
Nálam az a helyzet, hogy az eredeti célsúlyig picivel több mint 3 kiló van hátra:Dde igazából most már többet is szeretnék leadni:D és ez komolyan nehezebben megy most mint az előtte lévő pár...bár a 2/3-án már túl vagyok!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.