Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Elég sok, mert leveles tésztából készül :(((
Sajnos én is csak ritkán tudom megengedni magamnak, pedig nagyon szeretem...
Egy háromszög alakú burek olyan 25 deka lehet :)
Amikor itthon készítem, akkor egy adagra 25 pontot veszek (erős jóindulattal), de a péktől valót inkább be sem pontozom, mert elég zsírosan készítik,(legalábbis zsírosabban, mint én itthon,) de az az igazi burek :D
Én az almásat nem szeretem, csak a túrósat és a húsosat, igaz néha megeszem a sonkásat és a pizzásat is :D De valójában a túrós az eredeti, igazi burek, a többi csak variáció :)
Képzeljétek most kaptam itthon egy pékségben almás burekot:-DDDDDDD Még nem kóstoltam meg, kíváncsi leszek az ízére. Viszont a túrós itt is sós, megkérdeztem.
Anetta ha erre vagy szerinted hány pont lehet? Megkérdeztem a csajtól hogy hány deka de fogalma sem volt róla. Annak a normál körnek a negyede, ahogy Horvátországban is árulják. Kb. 25 dkg lehet?
nem idegeskedek, ezen legalábbis..:D:D:D
csak úgy vagyok vele ha csak ennyi szabadság jut idén, akkor az legyen jó minden szempontból, a társaság tuti jó lesz, a helyszin is jó szerintem, már csak a jó idő kell hogy tökéletes legyen..
Tényleg Sheckler, nagyon jó nyaralást kívánunk Neked!!! Ma azért még leszel, ugye? Hogy állsz a pakolással?
Tegnap a vendégek miatt nem volt időm tornázni így áttettem mára a Rékás tornát...
Jó reggelt! :)
Schekler holnap akkor indultok? Mikor jössz? :)))
Érezzétek nagyon jól magatokat és pihenj sokat! :)
Szia!
Hát sajnos én ebben nem tudok Neked segíteni, nem vagyok szakember és igazából a saját tapasztalataimat tudom Veletek megosztani. Én nem tapasztaltam hasonlót. Talán keresd meg Villers, nekem is Ő segített:)
Megnéztem az adatlapod,csak gratulálni tudok a kitartásodhoz.
Rékától még nincs kazettám,dvd-m.
Én egy hete kezdtem az edzést Bíró Icával és Cindy Crawfordal felváltva,ők a kedvenceim eddig.
Szeretek változatos gyakorlatokat csinálni,a combomat karomat szeretném izmosabbá tenni.
Ezek is nagyon hatásosak,de fogok venni egy dvd-t,vagy kazettát a Rékától is,mert nekem Réka is szinpatikus,szívesen kipróbálnám az ő módszerét is.
Te melyiket ajánlanád?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ha elkezdtem a Réka egyik DVD-jét csinálni és úgy érzem az első pár aékalom után, hogy nagyobb lett a combom,ami cm-ben is igaz,akkor vmit nem jól csinálok? Vagy a fogyás később jelentkezik? Én nem értem ezt:D Először az izom nő,igy nagyobb lesz a combom is,aztán később beindul a zsirégetés és akkor kisebb lesz? Hmmm:D
Szia Sheckler!
Nekem a mai napom még elég döcögős volt, egyelőre sok mindent nem látok tisztán. Majd holnap újult erővel rendbe rakom a dolgokat itt a melóhelyen:)
Te tornázol ma?
Helló csajok, ma el voltam havazva, szóval csak most értem ide...
Li-lo gratulálok!!! Remélem jobb lesz az új hely mint ahol eddig kihajtották a szusszt is belőled.
Anetta!
Nagyon jó a fotóalbum tegnap megnéztem:D szép helyen voltatok.
Kriszta pihenj, megterhelő egy ilyen nyaralás:D:D:D
Mária Éva!
nem vissza kell olvasni 3 oldalt hanem az elejéről kezdve olvasni...
Hát három oldalból nehéz lenne követekeztetéseket levonni mivel ez egy hónapos edzésterv volt:-DD
Szóval amit én észrevettem az egy hónap alatt, hogy sokat izmosodott a hasam (erről a naplómban kép is van) és erősödött a combom és a karom.
Az egy hónapos edzésterv után Réka kártyára váltottunk, megcsináltuk a két hetes kezdő programot, majd utána a két hetes középhaladót.
Közben megismertük Billy Blankst:-) és vele tae-bozunk illetve Rékával vagy Norbival aerobikozunk. Futunk, hullahoppozunk...
Én továbbra is Réka kártyáival folytatom futással kombinálva, Didu is csinált edzéstervet, Ő is fut és DVD-kre tornázik.
Nekem nagyon bejöttek az edzéskártyák és a kis füzet is mert csinálhatom a saját tempómban a gyakorlatokat. Szerintem nagyon hatásosak Réka feladatai.
Visszaolvastam három oldalt és semmi!
Akkor légyszíves mesélj nekem a programról,mert érdekelne.
Mert időközben július lett és mi még mindig együtt maradtunk és tornázunk tovább:-)
Viszont ha visszaolvasol az első pár bejegyzésbe ott megtalálod azt is amire kíváncsi lennél, de ha megkérdezel minket mi is szívesen válaszolunk.. mert így szoktuk.
Májusi edzésprogram Rékával
Milyen is?
Kíváncsi lettem volna a tapasztalatokra,de itt erről semmit sem tudtam meg!
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.