Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Nálunk én vagyok az érzelemmentesebb fajta. Ritkán mondom, sűrűn kapom :-)
A párom már hozzászokott.
Jó éjt!
Az esti program?Hoxa.:) Semmi más,Most meg beszéltem Gerivel.El altattam a kis drágát,meg bocsánatot kértem tőle.
Acska: Én már megszoktam,bár most ez kicsit megvisel,mert most egy huzamba 3.szorra fordul elő,hogy 2 hetes turnusba találkozunk.Eddig sose volt ilyen.
Nem. Fogom az egy kg-ost, meg felcsatolom a 0,5kg-os kéz-és lábsúlyomat és már kész is az 1,5kg-os kézisúly:-)
Volt olyan velem is, hogy sokat ettem, vagy csak azt hittem hogy sok volt, és bűntudatom volt. Másnap reggel ráálltama mérlegre és még kevesebbet mutatott:-)
Ügyi vagy.
Igazad lehet a kajával kapcsolatban, de én amugy rendesen eszek. Csak van hogy megkívánom a chipszet, csokit, kenyeret :-)
És akkor muszáj enni, különben nem tudok aludni :-D
Vettél új kézisúlyzót?
Most végeztem RR4 20 perc felsőtest 1,5kg-al
RR4 20 perc popsi 1kg-os súllyal
RR4 20 perc has fél kg-al.
Nálam nincs olyan hogy nagyon sokat, vagy keveset eszek. Mindenből eszek valamennyit. Szerintem azért tör rátok néha ez a nagy ehetnék, mert egyébként keveset esztek és már ki vagytok éhezve valami jóra, és akkor meg sokat esztek. Lehet hogy nem is sok az valójában, csak az eddigi evészthez képest sok. Ezért nem jó koplalni, mert teljesen kiéhezik a szervezet.
Most nekem is ilyen időszak jön. Nyussznak hétfőtől szerdáig egész nap suli, ma ment Romániába dolgozni, vasárnap éjszaka jön haza, aztán hétfőtől meignt suli, csütürtöt együtt töltjük, pénteken megint megy, aztán 3. héten ugyanígy :-(
Majd csak átvészeljük együtt :-)
:-) örülök
Na és mi az esti program?
Olyan ritkán vagytok együtt.
Annyi belefér, a többi napon meg jobban odafigyelsz kicsit.
Fuuu..ilyen nekem is szokott lenni.
Néha ugy teleszem magam, hogy szégyenkezek magamban.
Szerencsére nem olyan durva, tudok határt tartani, de csak azért mert számolgatom a pontokat. Ha nem teszem, akkor nem tudom felmérni, hogy mennyi az elég. És nem azért mert mennyiségre sokat eszek, hanem azért mert rosszakat.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.