Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Nekem a nővéremék Miskolon laknak pár éve, valüszínűleg ott is fognak letelepedni :-)
Lea: Hajrá, hajrá!!! :-)
Sziasztok!
Nálunk óriási vihar volt/van. Eddig nem volt áram, így kihasználtam hasaztam kb 40 percet. Réka kártyákból 4 gyakorlat, 1 kilós lábsúllyal és 1 kilós kézisúllyal, aztán csináltam folyamatos hasprést jobbra-balra, ebből 100at, súllyal. Czanikos seprűnyelesből 4*25-öt mindhárom gyakorlatból 2*1 kiló csuklósúllyal.
Ancsika: Nagyon ügyes vagy, megint jó sokat tornáztál, és még fogsz is. Biztos, hogy féltékeny, de ez azért túlzás. Se a hasamat, se a karomat nemlátja senki csak ő, tesóm és én :-)
A billys hasizom tényleg nagyon jó. De én most súlyokkal szeretnék hasizmozni is, mert anélkül nem akar menni.
Acska: Nem csodálom :-) Amennyit együtt lógunk :-)
Egyszer össze kellene hozni egy fórumtalit.
Judit, ez nem jó hír. Bár nem tudom pontosan mi lehet ez a betegség, de komolynak hangzik.
Hátsa sikerül vmi olyasmit találni, amivel ki tudod küszöbölni a műtétet.
Kerózáskor nekem is szokott zsibbadni a kezem :-S
Meg van hogy futáskor is. de ott nem zavar :-)
rakok fel képet...szülés előttit, 95kgsan...
Éppen ma 2hónaposak vagyunk a gyerkőcökkel...csináltatok ma is egyet az emberemmel, holnap meg felrakom azt...
Nem könnyű kezdésnek egyáltalán.
De igen napról napra jobb lesz,amikor meg elkezded látni magadon a változást mennyei lesz:-))))
Akkor jó húsis ajkad van:-)))
remélem nem haragszol????
Piciktől tudsz tornázni,v egyáltalán tornázol már???
a szememet is mindig megkérdezik, h kontak-e???
Kaptam anyukámtól és apukámtól:))
:-)))))
kérdezhetek vmit???neked fel van töltve a szád???
Relatív, hogy mi a megerőltető, a legtöbb ilyen beteg nem fizikai munkát végez, legalábbis a reumatológián akikkel fizikora jártam, majdnem mindenki gépíró, számítógéppel dolgozik, sofőr, ilyesmi... vagy sportoló volt (evezés, kerékpár)
a mértékletességen lenne a hangsúly, elvileg napi 6 órát lehetne gép előtt ülni egy embernek munkavédelmi szempontból (járatos vagyok a témában, mert részben ezzel is foglalkoztam), de mindegyik munkáltató nagyívben sz..ik rá :(((
Sziasztok!
Kis éjzakai baglyok, termeltetek az este:-)
Nekem ma RR4 comb, popsi és has lesz 1kg-os súllyal.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.