Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
Kicsörgött, de nem veszi fel.
Kicsit később még megpróbálom.
Regina is azt írta h hívjam.
Hivom...
ok a youtubeos tippet kipróbálom, és ha akkor se működik? akkor az én gépemen nincs valami beállítva?
vagy klau, kérdezd meg Reginát:)
van telszám
Mit csináljak?
Ti mit csinálnátok?
Megnézem h iwiwen van e telefonszáma.
Szerintetek nem lenne gáz felhívni?
Nekem kariig még egy 10est...
aug 13tól idáig lement29- 30...
Jó reggelt!
Remélem Krisztikéval nincs gond. Ez a Jánosos elrablós eddig meg sem fordult a fejemben.
Már lecsekkkoltam az iwiwen is, de oda szeptember óta nem lépett be.
Szia,
sajnos nem jeleníti meg nekem sem ... nem tudom, mi nem stimmel, kérdezd meg esetleg a moderátort, biztosan szívesen segít.
Kriszta nem szokott szó nélkül lelépni ... vagy János "elrabolta" egy meglepetés - nászútra.
Jó reggelt! Engem is érdekelne mi van Krisztivel, én is aggódok már. Nem szokott ennyit "hiányozni".
Borsa, légyszi nézd már meg a naplómat, hogy van e az utolsó bejegyzésbe youtube, vagy nincs. Nekem nem jelenik meg ,meg a kép se amit a múltkor küldtél, nem tudom mit csinálok rosszul.
köszi:)
Majd írom tapasztalataimat:-)))
Én biztos nem tudtam volna ott tornázni,melegbe,egy csomó ember előtt:-D
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.