Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
RR5 popsi már megvolt, este még lesz RR5 teljes test.
Neked mi jött össze mára?
Kriszti, sok sikert a vacsihoz.
Nekem a mai mozgás popsi-has és futás lenne, de futni most abszolút nincs kedvem :-(
Majd még meglátom a nap folyamán h magamra erőltetem e.
Többiek? Mi a mai program?
Akkor Neked jó tornázást!
Holnap nem fogok tornázni, hétfőn hasizmozunk a csajszikkal.
Oké, igyekszek ügyes lenni:-)) Majd este bejelentkezek egy pár percre.
Jó éjt!
(Örülök hogy összeakadtunk így "éjszaka" is... normál esetben ilyenkor már alszok)
János beleolvasott az imént a naplómba, első kérdése az volt: most ekkora vacsit csinálsz??
Mondom hát persze, tudod hogy maximalista vagyok:-)))
Elaludt a pici fiad?
Ja a tulipánok sárgák...
Klaus nagyon ügyes vagy!!!!!!
Nekem még mindig akkora izomlázam van a szerdai és a csütörtöki tornától hogy nem tudtam csinálni ma semmit:(
De ami késik nem múlik:-)
Hát készülök ezerrel:-)))
A szalvétákat meghajtogattam, minden apró részletet kitaláltam, már csak végre kell hajtani azokat:-)
A szalvétáim zöld és rózsaszín színben pompáznak, hozzá vettem három szál tulipánt. Fehér terítő és fehér tányérok. Szerintem szép lesz:-)
Sziasztok Lányok!
Nekem nagyon pörgős volt a mai nap. Tesómnak volt a szalagtűzője, aztán ebéd-uzsonna...
Azért estére beszorítottam egy kis mozgást.
Alsótest program + RR5 hasizom + futás.
Sziasztok!
Megvolt tegnapi a szülinapi evészet, minden nagyon fincsi volt.
A rántott sajtot nem mi paníroztuk, hanem gyorsfagyasztott volt, lidis, camabertes...hmmm...de fincsi :-)
Tegnap nem is tornáztam, így ma pótolnom kell, de a futás valszeg kimarad.
Ibus: A a könyv nekem is megtetszett. Pár hónapja keresetem a könyvtárban, de nem volt meg :-(
Sziasztok!
Nekem tervben van ma RR5 comb, popsi és has.
Sziasztok! tegnap nem ment a gyuminap, nagyon gyenge vagyok:(. Ettem este spagettit.:(
Ma eddig ittam egy csupor tejet es ettem egy nagy epresjoghurtot.
Igen:) Barátnőm a felsőtestnél azt használta csuklósúlynak, azt mondta nem mozog, nem csúszkál, kényelmes.
Szóval fel van avatva kézen-lábon:-)
:) ez aranyos - igen, jó az ilyen harmónia ...
örülök, hogy bejön a lábsúly - ha kell, akkor meg át tudod keresztelni csuklósúlynak is.
Azért jó hogy megértitek egymást a dvd lejátszóddal:-)))
Köszi, jó már újra belendülni:)
Vettem lábsúlyokat és tegnap fel is avattam a combos résznél. Tetszett:)
Ügyes vagy, Kriszta!!! Nagyon belelendültél :)
Valami baja van a dvd lejátszómnak. Nem mindent olvas - csak, amihez kedve van. Tegnap Czanik Balázs Capoeira I. - hez volt kedve, így nekem is. Régen csináltam, jó volt. Öröm volt nézni Dukai Reginát hiszti közben ...
Jó reggelt!
Klaus milyen volt a rántott sajt? Van valami titka a készítésének? Nekem az esetek többségében kifolyik a sajt:-(( Pedig imádom rizzsel, áfonyalekvárral. Karácsonykor mindig így csinálom.
Tegnap RR4 has, felsőtest és comb volt a barátnőimmel:) Izzadtam mint a lovacskánk amikor a férjem meghajtja:)
Mára huplahoppot tervezek, holnap valami kardió, hétfőn hasizmozunk a csajokkal, csütörtök pedig Norbi kiképzés. Ez a rövid távú terv:)
Ti hogy vagytok? Mit csináltok ma?
Puszi
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.