Rendszeres testmozgással a csinos alakért (beszélgetés)
köszi Klau, kezdek pirulni:)
Próbálom majd azt a hajat vissza varázsolni csak előbb kell majd egy jó fodrász, meg most barna.... De majd igyekszem:)
Nektek köszönhetem, hogy megint ilyen sokat toránzok, mert ösztönöztök!!!
Köszi:)
Nekünk pedig vendégeink érkeznek, ha elmennek akkor combozok és huplahoppozok.
Sziasztok Csajok!
Cranberry: Tök szép vagy. Olyan kis nőcis :-)
Nagyon sokat változtál a miami-s képed óta.
A hajad pedig nagyon szuper. Nagyon jól áll neked.
Ja, és nagyon nagyon büszke vagyok Rád, mert olyan ügyesen és sokat tornázol, hogy csak na.
Gratulálok!!!
Kriszti, ne bánkódj a kiló miatt. Menszesz előtt én 2 kilóval voltam több, biztos Te is fogytál, csak tele vagy vízzel :-)
Nekem ma pihenőnapom van, de bepótlom az elmaradt hasizmozást.
Később :-)
Húúúúúúú ez aztán a dögös fürdőruci!!
Ezért érdemes küzdeni:-))))
Iktatós, unalmas... És éhes is vagyok, vagy csak úgy érzem. Tegnap iszogattunk, és hát ilyenkor másnap mindig fel tudnám falni a hűtőt!!!!
De ügyi vagyok, most főztem egy finom narancsos teát hogy telítődjek.
Az volt hogy boroskóláztunk, és mikor már jöttünk volna el felbontott a házigazda egy üveg pezsgőt. Na az a gyengém, ráadásul addig nem jöhettünk el míg mindet meg nem ittuk!! Hárman csajok. Utána még lovaztunk, szóval későn feküdtem le, így kicsit nyűgi vagyok.
De már csak két óra és mehetek haza:))
Szia Kriszti! Köszi. Én is szerettem:) Most éppen a fülem aljáig ér, de meg akarok szabadulni tőle, de ahoz kéne egy jó fodrász:) Azt meg itt elég nehéz találni:(
Milyen napod van?
Csini vagy:-)))
Jól áll Neked a rövid haj!
Hú igaz nekem nem sok van, szinte semmi.. Azért kipróbálnám én is biztos jobban formálja is az alakot:)
Levásároltad végül is a karácsonyra kapott utalványodat a cégnél?
Ma esett az eső, de kedden esett még egy csomó hó. A mai esőnek köszönhetően eltűnt. Na meg a 7 foknak pluszba. Vasárnapra meg 9fokot mondanak, meg napsütést:) Tavasz lesz. Persze most előtte két napig eső.
Egyébként a sulik be voltak zárva a múlthéten végig.Az volt a baj igazából, hogy leesett, és másnapra meg megfagyott, a minus 8 fokba... Itt meg nem divat járdát takarítani, mert nincsenek hozzá szokva. Csak a főutakat szórták.
Majd jön a tavasz és megoldja..
Menni fog, az tuti - max este nem kell ringatni!!! Már kezdek belejönni a popsiba is (lábsúllyal + csodanadrággal fűszerezve) - ki akarom végezni a narancsbőrkémet.
Még mindig nagy a hó meg a hideghelyzet Nálatok? Láttam a tévében, hogy elég nagy gáz van ... bár az vagy egy hete volt.
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Szülés után rendszeres tornával a csinos alakért
- Hiába öltözöm csinosan, és rendszeresen járok fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz. Mégsem tetszem meg senkinek.