Rendőrfeleségek, rendőrbarátnők ide! (beszélgetés)
Természetben fizettem:DDDDD
Á, nem, bicajjal voltam:)
Sajna sokunknál jön a dili :) otthon az egyik haver tőlem kért tanácsot mert ilyenkor a barátnője undok és nem akar vele igy találkozni,mondom jótól kérdezi én is ilyen vagyok,de nem tehetünk róla.
Én ha beteg vagyok gubbasztok.
Jajj ismét megy a netes csevej pároméknál,megjött a hülye pi..a is,erre hallom a háttérből szól a gyereke hogy anya gyere már,erre ő visszaszól hogy később kincsem most dolgom van,wááááá baszki a netes pasik meg játszani fontosabb?na jó állapotomban hallom az ilyeneket,pfff :)
Értettem:)
Fú. Szerencsére nálam ez nem ilyen, de hallottam már sok lánytól, hogy ilyenkor előjön a dili:) Én akkor megyek át hisztikirálynőbe, ha beteg vagyok:) Egyszer voltunk Bécsben, fájt a fejem, kávét akartam, és nem érdekelt, ki mit akar, nekem kávé KELLETT... Birkatürelmű pasim akkor először (és utoljára) üvöltött velem, de aztán elvitt kávézni. Csak el lett cseszve az út:S
Sajnos nem hatott a forró víz,bor ivás elmaradt :)
Most görcsölök és belekötök élő fába is :-O általában ingerült vagyok ilenkor és ha rosszat szólnak jajj neki :) párom is fölajánlott egy netes játékot hogy beléphetek a nevével és játszak ( mivel 2 névvel kitörölnek) én meg mondom hogy nem kell,én saját névvel akarok blablabla,aztán bocsánatot kértem :) á ilyenkor letudnám magam lőni,de nem lehet ellene tenni.
Ó ruhásszekrény?Nálam most káosz uralkodik :D
Én semmiképp nem mennék a másikhoz,és ha mégis jó a másik?ismerős talán aki tudna ajánlani valakit?
Hogy miért másik doki?mert nem érzed jól magad és a régi nem képes beutalni!
Visszajöttem egy kicsit. Csigusz, hogy vagy?
Rendbe raktam egy kicsit a lakást, de még mindig van mit csinálni, kicsit elhanyagoltam mostanában. Illetve nem volt időm belekezdeni. Amit kellett, azt megcsináltam eddig is, de pl. most rendet raktam a polcon, az ékszeresdobozban, a fehérneműs fiókban... Holnap jön a ruhásszekrény:)))) Egyedül a könyvespolcon volt eddig is rend, ott valahogy rendszer van:))))
Nem jutok dűlőre doki-ügyben, a régihez nagyon nem szeretnék menni, de ha újhoz akarok, egyrészt necces, hogy miért, másrészt meg nem is ismerem őket. Csöbörből vödörbe nem lenne érdemes kerülni... De azt elhatároztam, hogy holnap tényleg elmegyek a házidokihoz, hátha ki tudok szedni belőle valami értelmeset. Utána meg telefonálgatok, valahol csak sikerrel járok!:)
Oké!
Amikor én mentek be "notfallként", szépen hazaküldtek... Annyira elegem van belőlük!
Ma azt hiszem, én sem leszek sokáig, rámjött a takaríthatnék:))))
Hát ez az :( pedig most lenne jó megnézni amig nem jön meg mert akkor ugyi nem vizsgálnak,tuti akkor lesz meg mikor menem kell,szóval ismét várok,ha nagyon gond lenne letojom,én bemegyek mint Notfall eset,voltam már,ezt ugye nem szeretik ha pl egy sima görcsel bemész de ha nincs hely hát engem nem érdekel,minek fizetem akkor a TB-t,ma beleülök a forró vízbe+pici vörösbor,hátha megjönne holnapra és akkor hétfőn mehetek is az ellenőrzésre.
Műtét?? jajj,remélem nem :(
Ja, valószínűleg attól. De ha mégsem? Nem?
Nálam valószínűleg műtét lesz, beszélgettem egy lánnyal, és ahogy összeraktam most a dolgokat, mind a túl-, mind az alulműködésem erősödött. (A pajzsmirigyem egyik lebenye túlműxik, a másik alul) Az hogy oldom meg, hogy kórházban feküdjek... Érdekes lesz.