Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Szépség & Egészség témák » Rendelő a jövőben cikk

Rendelő a jövőben


Egészségügyünk romokban és ez a gyerekorvosi rendelőkben is meglátszik. Sok orvos fáradt, olykor 2-3 körzetet látnak el, így bizony nem lehet jó munkát végezni. Ennek nálunk a gyerekek isszák meg a levét. A rendelés futószalagon történik, hányaveti vizsgálat, fél perc és már kint is vagyunk "vírus" diagnózissal a rendelő előtt. Hát ma párommal elképzeltük, hogy hogyan is lehetne ennél is személytelenebb.
Rendelő a jövőben

Beteg a gyermek? Sebaj, jöjjön megújult házi gyermekorvosi rendelőnkbe! Lépjen be bátran! Az ajtó mellett balra található automata segít a tájékozódásban.


Gyermeke tajkártyáját helyezze a kártyaleolvasó nyílásba. Gyermeke tünetei alapján válassza ki a megfelelő nyomógombot, majd kérjük a nyomtatott utasítás szerint járjon el!


1: Orrfolyás, tüsszögés, torokfájás

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Automatánkból vásárolható megfelelő minőségű, zsebkendő, nixifikusz orrszívó, nixikuszfikusz orrcsepp, nixikuckuc köptető, helyileg ható nixibacimaci torokfertőtlenítő tabletta.


2: Ugatós köhögés, torokfájás

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Automatánkból vásárolhat gyermekének hanixikalcium, illetve nixiallergia cseppeket. Menjen haza és gondoskodjon megfelelő folyadékbevitelről!


3 a.: Hányás

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Amennyiben a hányás már megszűnt,automatánkból vásárolhat bacimacihanixi készítményt, gondoskodjon megfelelő mennyiségű folyadékbevitelről.

3 b.: Makacs hányás

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Nyomja meg a # gombot, amennyiben nincs otthon nixihányás kúpja, a receptet az automata azonnal kinyomtatja. Váltsa ki az automatánknál, továbbá ugyanitt vásárolhat bacimacihanixi készítményt. Menjen haza, adja be a gyereknek! Gondoskodjon megfelelő folyadékbevitelről! Hogyha a hányás nem szűnik meg délután négy óra után, keresse fel a helyi kórház gyermekosztályát!


4: Hasfájás, puffadás

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Automatánkból vásárolhat bacimacihanixi készítményt és gondoskodjon megfelelő folyadékbevitelről!

4 a.: Hasmenés

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Menjen haza, cseréljen alsót a gyereken. Automatánkból vásárolhat bacimacihanixi készítményt és gondoskodjon megfelelő folyadékbevitelről!

4 b.: Makacs hasmenés

Nyomtatott utasítás: (Diaagn.: vírus) Gyermekének vásároljon automatánkból bacimacihanixi és nixikakus folytonfolyadékot és gondoskodjon megfelelő folyadékbevitelről! Amennyiben a hasmenés nem szűnik délután négy óra után, keresse fel a helyi kórház gyermekosztályát!


5: Hányás, hasmenés

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Kérem nyomja meg a 3a. és 4a. gombokat. Súlyosabb esetben a 3b. és 4b. gombokat.


6: Láz 39 alatt

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Gyógyszerautomatánkból vásárolhat nixiláz szirupot rágó és gránátalma ízesítéssel. Menjen haza és gondoskodjon megfelelő folyadékbevitelről!


7: Láz 39 fölött

Nyomtatott utasítás: (Diaagn.: vírus) Hűtőfürdő. Gyógyszer automatánkból vásárolhat nixiláz szirupot rágó és gránátalma ízesítéssel. Menjen haza és gondoskodjon megfelelő folyadékbevitelről! Amennyiben a láz súlyosbodna délután négy óra után, keresse fel a helyi kórház gyermekosztályát!


8: Fülfájás

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Automatánkból vásárolhat nixikuszfikusz orrcseppet, illetve megfelelő érmehasználattal kérhet infrás megvilásítást a beteg testrészre, utána menjen haza és gondoskodjon megfelelő folyadékbevitelről! Amennyiben a fájdalom nem szűnik vagy újra jelentkezik, keresse fel a fül-orr gégegyógyászati szakrendelőt!


9: Kiütések

Nyomtatott utasítás: (Diagn.: vírus) Keressen fel egy bőrgyógyászati szakrendelőt és gondoskodjon megfelelő mennyiségű folyadékbevitelről!


Hogyha a gyermek nevelési intézménybe jár, kérem a * gomb megnyomásával jelezni, a nyomtató kinyomtatja a három napra szóló igazolást.


Amennyiben tünetei nem szerepelnek a listán, nyomja meg a "?" gombot


"?";

Nyomtatott utasítás: Lehetséges, hogy orvosi segítségre van szüksége. Ajánlom figyelmébe bejárattól jobbra 11 és 16 óra között Dr. Nix Levettalovetta doktornő magánrendelését, ahol teljeskörű vizsgálatban lehet része gyermekének. Időpontkérés a 03/662-661 telefonszámon a nap 24 órájában.


Hogyha az automata nem felelt meg az igényeinek, kivárhatja Dr. Levettalovetta doktornő körzetes gyermekorvosi rendelését, minden hétköznap 10 óra 10 perctől egészen 1/4 11-ig. Időpontkérés a 03/661-662 telefonszámon (a vonal esetleges túlterheltségéért felelősséget nem vállalunk.)


Nixi művek


(Ha valaki hasonlóságot fedez fel bármely rendelő és az írásom között az kizárólag a véletlen műve)
Írta: Banyaci, 2015. június 26. 10:34
Fórumozz a témáról: Rendelő a jövőben fórum (eddig 24 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook