Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Remény


Remény? Miben reménykedsz? Egy hazug szóban? Egy hazug érzésben? Reménykedsz a jóban? Az elfogadásban? Az őszinte szeretetben? Hogy boldog lehetsz? Hogy van akinek számítasz? Hogy bűneid megbocsáttatnak? A remény? Belül érzed és reménykedsz hogy jobb lesz... hogy valamit tehetsz. A remény átver.
Remény

Reménykedsz, építesz a reményre és végül mire jutsz? Legjobb esetben gyártasz egy újabb reményt. Kitalálsz valamit, hogy reményed valós. Elhiszed, hogy a reményből egy nap valóság lesz. NEM LESZ! A remény menekülés. Menekülsz, hogy elhidd a valóság lehet jó, lehet olyan amit magadnak hazug módon kitaláltál.

Létezett egy remény. Bolond voltam, reménykedtem. Reménykedtem egy álomban, boldognak hittem magam. Most mit tegyek? Higgyek egy újabb hazug reményben? Mi a remény? Reménykedsz mert valaki elhitette veled, hogy kellesz?

Nem reménykedhetsz szavak alapján. És az érzések? Reménykedhetsz más érzéseiben. Reménykedhetsz egy régi dédelgetett édes álomban. Eggyé válni? Őszintén tisztán szeretni és szeretve lenni? Ez mind remény. Hazug szavak, hazug érzések. Reméled, hogy megtörténhet veled, amit még meg sem álmodtál. Remélheted, de jobb ha felejted a reményt.

Tegyél az álmodért és ne reménykedj! Szép szülinapot, őszinte és tiszta mosolyt remélsz? Ember balfék vagy! Ne remélj, cselekedj! A tett valós és igazi, legalábbis igazinak látszik. Hibázhatsz, cselekedhetsz rosszul, de akkor sem egy alaptalan remény felett ülsz és várod, hogy valóra váljon valami. Reménykedsz, egy sörtől jobb lesz? Cselekedj! Idd meg és meglátod a reményed szertefoszlik. Elfogy a söröd és vele együtt a remény is. Nem lesz jobb. A remény benned reménykedik, kamu az egész, nem létezik. Egy dal! Nincs mögötte remény, mégis érzed. Nem hazug, nem ver át. Apropó remény. Lehet létezik? Évekig hittem benne, hittem a miben? A reményben? Hogy egyszer majd a szavak, érzések minden vágyam elképzelésem valóra válik? Ez már nem fog. Elrontottam, mert reméltem.

Tennem kellett volna valamit! Mondjuk gondolkodnom kellett volna? Nem tudom! Ott voltak a szavak az érzések no meg a remény. Ember a remény hazug, egy alaptalan képzeletszülemény. Sötét van? Reménykedjek a fényben? Miért? Azért mert valaki reményt adott, hogy lesz fény? Nem is a remény számít. A remény hazug, felejtsd el örökre. Tettek, cselekedetek és hit. Hit magadban, hit a jóban és hinni abban, hogy a reményt kiírhatod magadból. A remény nem létezik. A remény hal meg utoljára? Ostobaság! A remény szertefoszlott, én élek.

A remény jó, hogy becsapd magad, hogy hülyeséget csinálj, hogy másnak kárt okozz, hogy tönkretegyél valakit. Figyelj és vedd észre a hazugot! Trükkös, alattomos féreg, mert befészkeli magát és a végén még hiszel neki. Hiszel egy hazug nem létező valaminek, amit túlélhetsz. Mit túlélhetsz? Élhetsz nélküle. A remény rég meghalt, miközben te iszod az újabb söröd. Már nem reménykedsz mesékben, amiket magadnak találtál ki, hogy épp akkor jól érezd magad.

Tenni és nem tenni. E két dolgot kellett volna megfelelően, az ostoba reménykedés helyett cselekedni. Megelőzni a bajt és megtenni mindent, amiben reménykedtél.

Merni, menni, tenni, átélni és érezni azt, amiről azt hitted elég, ha csak hülye reményeket gyártasz. Balfék voltál ember! Vágytál, hittél és közben lehet, csak reménykedtél? Azt hittem, hiszek. Nem tudom, mit rontottam el. Tényleg nem tudom... De tudom, reménykedtem. Akkor még nem tudtam, vagy nem mertem bevallani, hogy reménykedek.

Reménykedtem, hogy megúszom és idővel minden rendbe jön. Te szerencsétlen balfék! Ott szúrtad el, hogy reménykedtél. A remény hazug, hiába hallod, hiába érzed. A remény nincs, nem létezik. Te vagy és a tetteid. Ha valamit akarsz ne reménykedj, hanem higgy és cselekedj. Higgy magadban, higgy a tapasztalataidnak és nehogy azt hidd ha van valaki melletted aki szintén van olyan ostoba, hogy reménykedik akkor a remény valódi. Valódinak hiszed közben nincs. Sose volt, sose lesz, verd ki fejedből, irtsd ki magadból!

Nézz fel az égre! Mit látsz? A csillagokat. Ők nem reménykednek. Te se reménykedj.

Hidd és tegyél érte, hogy holnap ismét emlékeztessenek a remény hülyeség. A remény megöl. De túlélheted, csak felejtsd el! Reményre nincs szükséged. Hitre és tettre igen.

A remény csak hazug szó és hazug érzés. Pihenek, élmény gyűjtök... A csillagok szépek. Még nem látom..
Írta: pillangó12, 2009. szeptember 4. 10:03
Fórumozz a témáról: Remény fórum (eddig 43 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook