Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
Sziasztok
Remélem nincs semmi baja Micikének,Rena sem jött most.
Ecus ez nekem is eszembe jutott de a szeptember még oké mert van szőlő és körte és szilva addig még nincs gond aztán már csak két hónap
Ma eddig csak sárgadinnyét ettem azt is csak keveset
itt vagyok! Olvasok minden nap, igaz, nemsok minden történik.
De látom újra fogyóztok. Szomorú vagyok. Velem ki fog?
Sziasztok csajok
Nem voltam 2 napig de visszaolvastam nehézz lessz az elején mindenkinek de kitartás mi itt vagyunk egymásnak.Holnap megint gyüminapon lesz eszek dinnyét:-(De mi lessz ha már nem lessz dinnye???????????????
jaj jaj............
Sziasztok jó reggelt
Tegnapi nap kajailag káosz teljesen.
De nem baj mától ezerrel fogyi, van itthon szilva, körte, sárgadinnye és ma az lesz a menü. Holnap fehérjenappal indul a visszaszámlálás.
Leszek ma
Helló! Jó reggelt! Hol vagytok? Sehol senki!
Rena, Tünde, Micike, Gyöngyi, Ecus, Anehrita, Vicza, gyertek, mert kell az erősítés!
Szép napot Mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Tegnap nálunk falunap volt, úgyhogy egy baráti családdal és nagymamimmal bográcsoztunk itthon. Délután véradás, barátnőmmel el is mentünk vért adni, aztán picit beboroztunk, mert kellett a pótlás:) Úgyhogy a tegnapi napom picit elcsúszott, de ma keményítő nap, úgyhogy bekeményítek:D
Sziasztok Csajok
Remélem a gyümisek nagyon ügyik voltak
Anehrita tényleg van még mit leadni de az arcodon már nagyon látszik az új képeken a minusz nagy grat csak így tovább. Hamarosan meglesz a cél.
Szép napot én is keményítek már keddre Évike
Vicza ha megtudsz valamit szólj feltétlen
sziasztok
Hát nagyon kemény volt a mai gyüminap még az almafőzelékkel is látszik hogy az elején tartok,de majd belejövök
Puszi mindenkinek
Hát persze!
Sziasztok, csak benéztem... futok is tovább a suliba, mert még sok van hátra a tennivalókból mielőtt a lurkük megjönnek kedden.
Szép napot Mindenkinek!
Ma gyüminapom van, úgy látom, hogy Ecussal karöltve:)
Hát remélem, hogy sikerül is betartani.
Az almafőzeléket én is ki fogom próbálni, nagyon fincsi lehet. Jó ötlet mára.
Vicza: biztosan megvan a vizsgád és így legalább két jó eredményes a fogyással együtt.
Jó reggelt
Tünde: sajnos még nincs, hacsak azt az eredményt nem vesszük, hogy így lefogytam, mert za egyértelműen annak köszönhető. Hivatalosan szept 14-én lesz, de elvileg elötte már küldenek e-mailt.
Sziasztok jó reggelt
Én köszönök el este és köszönök be reggel.
Vicza már akartam kérdezni megvan már a vizsga eredmény?
hát nekem szénhidrát akkor ha én is egy napon leszek veletek aki most kezdi HURRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti is örültök:-)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?