Régi 90 naposozók ide! (beszélgetés)
áááááááá
az alkohol elpárolog és nem marad benne csak a sör zamata. Én nem tudom meginni a sört de a csirke nagyon finom, semmi köze a sörhöz. Ha nem tudod, hogy ott volt, nem is tudod. Na ezt jól leirtam:-)))
letudjuk az ünnepeket és januártól akkor belevágunk. Igaz minden reggel úgy indulok, na ma nem eszem édességet. Aztán rögtön a kávébe beleteszek 3 kanállal :-((( Az édesítők meg ott figyelnek.
Na de majd csak belejövök.
Itt egész éjjel esett az eső, most is csúnya idő van. Fáj a fejem, az összes fogam. Nem tudom mitől lehet, de az összes fogam romlásnak indult. Biztos valami vitaminhiány :-((
Az ezüstkolloidot ismeritek? Itt egy anyuka házilag késziti (persze géppel),ajánlják, hogy mindenre nagyon jó.
sziasztok csajok Januártól én is beállok a csapatba
gőz erővel addigra kellően rám telepszik még legalább 5-6 kiló
tőlem mehet a január. de ha előbb gondoljátok, indulhatunk előbb is :-)))
addig beszerzem az akaraterőt
Szió!
Épp mondtam Tündének Vicza lesz a támaszom, januártól teljes gőzzel belevágunk.
tudom Rád mindenben számíthatok! :-))
Köszönöm!!
na én lo-el több :-((
Te mennyiért vetted a tapaszt l4-ért? Most láttam teszen 8 ezerért!
Most gyógyító ásványt vettem magamnak ami állitólag segiti az emésztést, méregtelenitést és a fogyást....
Vettem nyugtató ásványt is de Bence meg is jegyezte tegnap. Anya neked nem használt a karkötő mert még mindig nem vagy nyugodt amikor rosszalkodunk :-))))
Sziasztok!
Velem az Apehnél játoszották el ugyanezt. 2 kisgyerekkel álltam egész nap sorban..... és lekezelőek az emberrel. De akik a sorban álltak sem sokkal különbek. Na mindegy :-((
De sajnos ugyanez van mindenhol épp a MÁK-al folytatok harcot a családipótlékért. Nem halok éhen nélküle de már 2 hónapja intézik, hogy megkapjam ami jár a gyerekeknek. És szives türelmet kérnek az ügyintézés l-2 hétig fog tartani.......és mikor 4 hónap után beidegeskedek, felhivtam , jól lecsesztem,2 nap múlva itt volt a lové.
Na most ennél az ügynél tartunk a 2. hónapnál de kezdem már unni. És még intéznem kell Máténak a közgyógyot, a parkolási és utazási kedvezményt......apa mondta is hagyjam a fenébe nem éri meg, hogy ennyit idegeskedjek, járkáljak utánna. Lehet neki van igaza.
Az én óvis gyerkőcömnek is mondta a doki, hogy pszichésen beteg, mert nem akar óviba menni :-))
És a kilóim megálltak :-(((( szomorú vagyok.Máté nem hajlando elvenni a cicit, ordit, hisztizik, rázza a fejét. Apa mondja ilyenkor: ne kinozd már szegény gyereket adjál neki üvegből. Na épp ez a baj, hozzászokott az üveghez. De tej hiányában muszáály volt üvegből kapnia. Úgyhogy lassan én is hozzákezdhetek a fogyihoz. Csak vennem kellene egy kis akaraterőt valamelyik boltban.
Nem tudjátok hol lehet most akciósan venni??
Millió puszi Nektek
Sziasztok Csajok
Micike köszi az én fiam már jól van. A doki azt mondta, hogy kétoldali suliundor, nem foglalkozok vele, mert csak elkap az ideg. Három napi láz szombat vasárnap hétfő tuti iskolaundor. :-(( Szomorú, hogy ez az első gondolatuk. Na ez van
Évike hasonló szitum nekem is van az MN központból, és sajna nem tudsz mit tenni, mert ezek azt hiszik, hogy azért amiért most ennyi ember van ők dirigálnak és ők sz.....ták a spanyol viaszt. És ami a legszebb, hogy tényleg azt tehetnek amit akarnak, mert Te mn kiszolgáltatott helyzetben vagy sajna.
Gyöngyi már nem sok idő és téli szünet addig tarts ki.
Vicza jöhetnél Te is sűrűbben.
Pussz csajok
Sziasztok!
A mai napom felemásra sikeredett. Délelőtt a munkaügyi központban voltam Siófokon, a fiamnak kellett egy igazolás, az APEH részére. Másfél órát ültem ott, ügy fél alig volt, de nem kerültem sorra. Szerintem az ember ilyenkor kap agyvérzést vagy infarktust. Aztán eljöttem, dolgomvégezetlenül, mert azt hittem, rögtön végem lesz. Én oda többet nem megyek, majd holnap megy a fiam, hátha ő jobban bírja. Segíteni akartam neki, hát ez ma nem ment. Aztán mentem Kaposvárra, ahol 5 perc alatt elintéztem, amit kellett, és már jöhettem is haza. Most meg itt ülök, és Rátok gondolok, sok szeretettel. Ti talán megéritek azt az időt, amikor a dolgok normálisan fognak menni, mindenki úgy látja el a feladatát, ahogy elvárható tőle, mellesleg még fizetést is kap érte. Ne haragudjatok, de ezt el kellett mondanom, marhára kiborultam délelőtt!
GRATULÁLUNK!!!!!
Micike: nektek jobbulást. Mostanában nem kaplak el msn-en, de ezek szerint ezért mert betegek a gyerkőcök. De kereslek majd még.
Sziasztok!
Évike gratulálok Nektek! Ez nem semmi! Belegondoltam.........47 év múlva mi lesz! Ez rengeteg idő :-))
Érdekes dolgokat tud az élet produkálni. EGy vadidegen férfi mellett ennyi időt eltöltünk s közben ő lesz a ""másik felünk"".
Aki engem ilyen hosszú évekig el tud viselni azelőtt én megemelem a kalapom. Én is nehéz eset vagyok ám :-))))
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel !
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- 50esek! Beszélgessünk régi időkről!
- Kalóriaszámlálással fogyók, 90 naposozók, és minden más fogyókúrával (életmódváltással) harcolók...tavaszi kezdéssel
- 90 Naposozók! Nyers salátát minden nap kell enni? Tehát a fehérje, keményítő és a szénhidrát napon is, vagy csak a fehérje napon?