Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Rebarbarabólé recept

Rebarbarabólé recept

A Rebarbarabólé hozzávalói:
hozzávalók 4 főre
500 g rebarbara
1 mk kakukkfű
1 tk ánizs
1 zöld citrom, darabokban levágott héja
200 g nád-, barna-, vagy sima cukor
50 ml bodzaszirup/ szörp
400 ml fehérbor
400 ml pezsgő


A Rebarbarabólé elkészítési módja:
A rebarbarát letisztítjuk, feldaraboljuk, fazékba tesszük a kakukkfűvel, ánizzsal, zöld citrom héjjal, cukorral, felöntjük 5 dl vízzel és 20 percig főzzük. Szűrön leszűrjük. Hozzákeverjük a bodzaszirupot, majd hűtőbe tesszük. Ha lehűlt, a fehérborral és pezsgővel keverve fogyasztjuk.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A rebarbarabólé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook