Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Rebarbara mártás recept

Rebarbara mártás recept

A Rebarbara mártás hozzávalói:
kb. 15 szál rebarbara
gyümölcscukor
folyékony édesitő
1 vaniliás puding
2-3 dl tej
egész fahéj
szegfüszeg


A Rebarbara mártás elkészítési módja:
a rebarbara szárakat megpucolom elég nehéz dolog, majd 2-3 cm darabokra vágom. Felöntöm vizzel és puhára párolom a füszerekkel együtt. Közben a vaniliás pudingot kikeverem, amikor már puha a rebarbara behabarom. Ha savanyu lenne mert ez egy savanykás növény, akkor még tehetünk bele édesitőt.

a családom nagyon szerette, nem egy elterjedt növény, de nagyon hasznos és finom, sajnos a piacon is elég ritkán lehet kapni.
sült csirkével, sült krumplival kiváló inyenc étel.
jó étvágyat hozzá

Kategória: Főzelékek receptjei

A receptet beküldte: , 2009. júl. 28. 05:54

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook