Reálhozam kifizetés (beszélgetés)
Hová raktam volna őket????Bébisziterre bízni jobb??
A nagyszülők még javában dolgoztak akkor,tudod?
És soha nem pótolhatóak azok az évek amikor kicsikként velük voltam:)
És a 6 év után gond nélkül találtam állást,akkor még más világ volt.
Ha senki vagyok, akkor én jelentkeznék a senkik táborába, mivel 99-ben kezdtem el dolgozni. Szerintem nem az itt fórumozó embereket kellene idiótának nevezni, hanem megérteni és elfogadni azt, hogy nagyon sok embernek ez kvázi talált pénz, ami enyhíti a jelenlegi megélhetési problémájukat. Hitelt sem jókedvében vesz fel az ember - nekem nincs - de vannak olyan élethelyzetek, amikor nincs más kiút.
Persze, ha Te előre látta a gazdasági világválság hatásait akkor gratulálok, te valóban AGY vagy. Nálad bölcsebb emberek sem tudtak okos pénzügyi döntéseket hozni akkoriban.
:D
Igenis.
Sssszzzuuuussssszzzzzáááááááá :O)
Naaaagy levegő :O)
Ezt inkább nem minősítem, mert csúnya lenne.
Inkább gratulálok a négy gyerekedhez!
Szerintem nem kell magyarázkodnod, tiszta sor.
Mindenki ebben a szituban volt akár pályakezdőként volt rákényszerítve, akár nem.
igen így van! minek kell otthon maradni 3évig? sőt szül még egyet és máris 5-6évig van otthon és csodálkozik, ha utána nem kap állást, vagy a főnökének nem tetszik, hogy kiesett a munkából és kb annyit tud mint egy kezdő...
a férjem vezető, pontosan tudom mennyit hezitál azon, hogy mi legyen a szülő nőkkel, de neki meg teljesíteni kell, neki a munka elvégzése a fontos...
amúgy én is szembesültem már azzal, hogy amiatt nem én kaptam meg a munkát, mert 3 gyerekem van....na szültem még egyet, most már 4 van, de nem sírok, hogy nincs munkám, vagy nem lesz, kitaláltam már miből fogok megélni, vagy milyen munkám lesz, és nem államtól várom a segítséget, hanem magamtól..
az ide írok fél százalékának sem volt kötelező a belépés. Csak a pályakezdőknek volt az. Hoppá. Érdekelne, ki az itt, aki 98 után kezdett dolgozni? Ugye, hogy senki. Vagy csak nagyon kevesen.
Újabb ékes bizonyíték a tájékozatlanságra.
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Aegon reálhozam!
- Allianz-os reálhozam károsultak:(
- OTP-től kapott már valaki reálhozamot?