Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Rántott szendvics 4. recept

Rántott szendvics 4. recept

A Rántott szendvics 4. hozzávalói:
Pár vékony szelet kenyér
5 dkg reszelt sajt
20 dkg bármilyen ehető gomba
1 fej vöröshagyma
1 késhegynyi só
1 kávéskanál fűszerkeverék (vegeta v. delikát)
1 késhegynyi őrölt bors
2 evőkanál olaj

Panírozáshoz:
tojás
zsemlemorzsa

Kisütéshez:
olaj


A Rántott szendvics 4. elkészítési módja:
A hagymát felkockázva egy serpenyőben vagy wokban olajon késhegynyi sóval megdinszteljük, hozzáadjuk a húsdarálón ledarált gombát, őrölt borsot, fűszerkeveréket, s amikor zsírjára sült elkeverjük benne a sajtot. A kenyérszeletekből pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk, megkenjük a kihűlt masszával, kettőt-kettőt lazán összenyomva, tojásban, zsemlemorzsában meghempergetve forró olajban kisütjük.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A rántott szendvics 4. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook