Rántott karfiolt csinálnék. Panírozás előtt kell-e valahogy fűszerezni vagy sózni a nyers karfiolt? (tudásbázis kérdés)
Mi nem szoktuk megfőzni előtte. Besózom, állni hagyom és utána panírozom, mint a húst. nekem még sosem maradt kemény.
Majonézzel is nagyon finom.
:D nem érdekel, azt esznek, ami van :DDD vagy nem esznek. :)
amúgy sem eszem húst, csak nekik sütök-főzök, érzésre sózom :DD de ezt a cukkinis sztorit kipróbálom majd, köszi :)
Én is szeretem "félpuhán", főleg a cukkinis rizst.... Bébiket felkockázom, picit besózom, éppen hogy csak levet eresszen. Megsütöm azt is csak ugy félig. Megmosom a rizst, sós vízbe kifőzöm, leszüröm. összemelegítem a rizzsel. Gyakori kisérő mikor darált, vagy apró kozkákra vágott bármilyen sülthusra (ezt persze rendesen kisütöm, de a cukkini itt is picit ropog) teszem a cukkinit. Aztán rá rizs.
Amit még nem ettünk, jobb ha pici adagba készítjük el elöbb. Hátha a családnak nem izlik ezt bizonyára tudjátok.....
jaja :D és ilyenkor faarccal kell enni:
-Én így szeretem, naés?
:D
egyszer kipróbáltam nem főzni, mert csak úgy, majdén alapon :DD
kemény, nyers marad... XD
Általában előfőzik.
Én nem! A nagyokat félbe vágom persze alapos többszöri mosás után.
Besózom.Sűrű palacsintatésztába mártva kisütöm.Fedőt teszek rá majd szép aranybarnára sül fedő nélkül.
További ajánlott fórumok:
- Mennyí ídő alatt lehet leadni az úszógumit, ha ilyen erősítéseket csinálnék rá?
- Egész nagy pulykát hogy kell fűszerezni hogy átjárja rendesen?
- Ha csinálnék csoki kelyhet, mit rakhatnék bele? Nyáron fagyit, de télen? Esetleg kihűlt pudingot?
- Takarítani kellene, de mindent csinálnék csak azt nem. Nem...
- Szerecsendióval mit szoktál fűszerezni?
- Másfél éves picur képeiből összeválogatva csinálnék egy kis videót.Milyen zenét csatolhatnék hozzá, ami azért a gyerekkort tükrözi?