Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rántott csirkecombfilé recept

Rántott csirkecombfilé recept

A Rántott csirkecombfilé hozzávalói:
10-12 db csirkecomb
szezámliszt
tojás
só, bors, 2-3 gerezd apróra zúzott fokhagyma
paleolaj


A Rántott csirkecombfilé elkészítési módja:
A csirkecombokat kicsontozzuk, kiklopfoljuk, befűszerezzük, és állni hagyjuk legalább 1-2 óráig. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és megkenjük paleolajjal. Bundát keverünk tojásból és szezámlisztből, majd a tepsibe tesszük a szeleteket úgy, hogy a bőrös felük legyen felül. Megkenjük a húsok tetejét is olajjal, és lefóliázzuk. Fólia alatt 200 fokon 20 percet sütjük, majd levesszük a fóliát, és még 15 percig pirítjuk. Ha szükséges, fordítsuk meg a szeleteket, és a másik oldalukat is pirítsuk meg.

A művelet serpenyőben is elvégezhető.


Kategória: Húsételek receptjei


A rántott csirkecombfilé elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook