Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Rántott brokkoli variációk recept

Rántott brokkoli variációk recept

Elkészítési idő 25 perc

A Rántott brokkoli variációk hozzávalói:
Fél kg friss brokkoli

4 tojás
20 dkg liszt
zsemlemorzsa
kevés szezámmag
5 dkg reszelt trappista sajt
olaj a sütéshez


A Rántott brokkoli variációk elkészítési módja:
A rózsáira szedett brokkolit sós vízben néhány percig előfőzzük. Felét panírozzuk: liszt, tojás, szezámmaggal kevert zsemlemorzsa. A maradék lisztből és tojásból nem túl sűrű palacsintatésztát keverünk, kevés sóval, hozzáadjuk a reszelt sajtot. A brokkolirózsák másik felét ebbe a masszába mártjuk. Bő, nem túl forró olajban világosra sütjük, vigyázva, meg ne égjen.

Párolt petrezselymes rizs és tartármártás illik hozzá.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A rántott brokkoli variációk elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook