Rántás készítése indukciós főzőlapon (beszélgetős fórum)
15. furia-nes (válaszként erre: 13. - Globus)
2014. jan. 1. 20:46
Ha nincs a serpenyőben semmi, akkor nem is melegedhet. Szárazon a liszt benne szintén nem, pont ez a lényeg. Annyi olajra meg nincs szükség, amennyitől végre beindulna a felforrósodás.
Neked indukciós van egyáltalán?
14. M0ncsa (válaszként erre: 7. - Furia-nes)
2014. jan. 1. 20:26
Nem ezt kerdeztem. Azt kerdeztem, hogy a REGI, KORABBI tuzhelyen, amit meg az indukcios lap megvasarlasa elott hasznaltal, azon meg tudtad piritani a lisztet? Vagy csak azota fozol, amiota ez a tuzhelyetek van?
13. globus (válaszként erre: 9. - Furia-nes)
2014. jan. 1. 20:24
A liszt szárazon is megpirul, olajon pláne.
Felforrósodik egyáltalán?
12. timycat
2014. jan. 1. 20:23
Én sem értem a kérdést :S
11. furia-nes (válaszként erre: 10. - Andi6020)
2014. jan. 1. 20:23
Próbáld ki :)
10. andi6020 (válaszként erre: 9. - Furia-nes)
2014. jan. 1. 20:22
Tényleg nem értem.
9. furia-nes (válaszként erre: 8. - Andi6020)
2014. jan. 1. 20:19
Igen, recept alapján, sokféle rántás van, ennél pl. a liszt pirítása lenne. Még ha égne, de semmi. Valószínűleg lehetetlen, mert nincs benne folyadék. De az olajon is nehezen megy.
8. andi6020 (válaszként erre: 5. - Furia-nes)
2014. jan. 1. 20:15
Recept alapján készíted a rántást?
De hogy érted, hogy lehetetlen? Mi történik? Elég?
7. furia-nes (válaszként erre: 6. - M0ncsa)
2014. jan. 1. 20:14
Indukciós, nem régi, 2 éves.
6. M0ncsa (válaszként erre: 5. - Furia-nes)
2014. jan. 1. 20:12
Regi fozolapon ment?
5. furia-nes (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2014. jan. 1. 20:05
A recept azt írja, hogy pirítsam meg a lisztet, ez lehetetlen.
4. M0ncsa (válaszként erre: 2. - Andi6020)
2014. jan. 1. 20:03
Gondolom odaegett a rantasa :)
3. M0ncsa (válaszként erre: 1. - Furia-nes)
2014. jan. 1. 20:03
Semmi gondom nincs a rantas keszitesevel, vagy egyeb dolgok fozesevel. Ugy viselkedik, mint a gazrozsas fozolap, csak egyenletesen melegit mindenhol.
2. andi6020
2014. jan. 1. 20:03
Mi a kérdés?
1. furia-nes
2014. jan. 1. 20:01
Visszaolvasva az indukciós főzőlappal kapcsolatban ezzel kapcsolatban nem találtam semmit, mégis számomra ez problémát okoz. Másnak ezzel kapcsolatos tapasztalatai?
További ajánlott fórumok:
- Új igazolvány készítésénél miért fontos, hogy milyen középiskolát végzett valaki?
- Kecskesajt készítése
- Házi fagyi készítése (ötletek, receptek)
- Milyen szakácskönyvet ajánlanátok teljesen kezdőknek, amiben az alapok (pl. rántás készítése) is részletesen le vannak írva?
- Hogyan kezdjek hozzá egy kutyház készítéséhez?
- Cukor helyett melyik édesítőszert ajánlanád, ételekhez és sütemény készítéséhez, ha van tapasztalatod?