Randiztam egy leányzóval, de utána nagyon inaktív, visszahúzódó lett, szerintetek meddig van értelme még próbálkozni? (beszélgetés)
Plusz én ebben akkor sem hiszek, hogy egy találka után kell eldönteni a dolgokat.
Még sok-sok évvel ezelőtt emlékszem az első barátnőmnél is az első találkozó olyan semmilyen volt, aztán mégis összejöttünk később.
De van.
Csak nem úgy, ahogy Tomi megálmodta.
Abba te aztán marhára nem szólhatsz bele.
Minek ugrálsz itt!???
Vedd tudomásul, hogy nem akar veled lenni.
Vagy írja ki a fészbúkra?
Akkor megértenéd?
"Fiú-lány barátság nincs."
Már miért ne lenne. Nem mindenki heteró, héló!
Fiú-lány barátság nincs.
Az ilyen görcsös ragaszkodással csak azt éred el, hogy esetleg elszalasztod észrevenni azt, ahol kölcsönös lenne a vonzalom.
Nem akar semmit tőled :( és egy találka után még nem kell indokolnia sem, egyszerűen csak nemet mondani és kész.
Én is ilyenben vagyok, találkoztam valakivel, jót beszélgettünk, szimpatikus volt, de nem tetszett meg nekem egyáltalán. Az ember meg nem mindig vágja szívesen a másik képébe, hogy bocs nem jössz be, inkább tapintatosan próbálja az illetőt lerázni.
Ne próbálkozz több randival, esélytelen, inkább írj neki annyit, hogy szívesen barátkoznál vele és kész.
Én nem kérdeznék rá, miért mondja le a találkákat, mert nyilvánvaló, csak magadat hoznád kellemetlen helyzetbe. Hidd el ha egy nőnek bejön egy pasi, iszonyúan várja, hogy a pasi elhívja valahova és azonnal megy vele.
Legyél olyan, amilyen vagy, attól, hogy valakinek nem jössz be, másnak nagyon fogsz tetszeni. Engem is koptattak le, mert az illető szerint egyáltalán nincs mellem :) na és akkor mi történik? Semmi.
Igen, ha hívogatod folyton igen. Lehet, hogy ezzel ijesztetted el akár, hogy a tali után elkezdted "erőszakosan" hivogatni.
Ha folyton lemondja a talit az annak a jele, hogy nem akar tőled semmit. Akár a külső , miatt akár más miatt.
Lépj tovább!
Ilyen és ehhez hasonló pillanatnyi fellángolásod lesz még 1000 vagy több.
Úgyúgy :)
Kb. nem működik a történet és ennyi.
Pontosan!
Aki menni akar menjen lehet nem is kell a mélyére nézni a miérteknek pláne ha már vagy 5 találkozót lemondott.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?