Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott sertéscomb recept

Rakott sertéscomb recept

Elkészítési idő 30 perc

A Rakott sertéscomb hozzávalói:
Hozzávalók
4 adag
1 kg sertéscomb
0,5 kg főtt sonka
40 dkg szeletelt sajt
40 dkg bacon
ízlés szerint majoránna
ízlés szerint bors
ízlés szerint só


A Rakott sertéscomb elkészítési módja:
A húst egyforma nagyságú, 6x6 cm téglalapnyi szeletkékre felszeleteljük, fűszerezzük.

A vékonyra szeletelt sajtot és sonkát a hússal váltakozva két nyársra szúrjuk, amíg elfogynak a szeletek.

Betekerjük a bacon-nel, egy tepsibe tesszük, először fólia alatt, majd levéve, 180 C fokon 1 óra alatt szép pirosra sütjük.

Tálalás előtt kihúzzuk a saslikpálcákat a húsból, és ferdén szeleteket vágunk, hogy csíkosan látszódjanak az összesült rétegek.


4 adag


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , máj. 27. 16:43

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook