Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Rakott puding 1. recept

Rakott puding 1. recept

Elkészítési idő 30 perc

A Rakott puding 1. hozzávalói:
1 liter tej
2csomag vaníliás pudingpor
1csomag gesztenye massza
1/5 csomag babapiskóta
rumaroma
8ek cukor a pudinghoz
tortadara esetleg tejszínhab


A Rakott puding 1. elkészítési módja:
egy 26 cmes tortaforma alját kirakjuk babapiskótával.... a pudingot megfőzzük.... 5-6 ek forró pudinggal kikeverjük a gesztenyemasszát egy kis rumaromát adunk hozzá a maradék puding felét ráöntjük a babapiskótára erre rákenjük a gesztenyés krémet, majd egy sor babapiskótát végül a maradék pudingot. tetejét tortadarával megszórjuk majd kihűtjük.... tejszínhabbal tállaljuk!

a pudingot minél keményebbre kell főzni hogy vágni lehessen a "tortát"


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rakott puding 1. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook