Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Rakott burgonya juhtúróval, újhagymával recept

Rakott burgonya juhtúróval, újhagymával recept

A Rakott burgonya juhtúróval, újhagymával hozzávalói:
1 kg újkrumpli
50 dkg juhtúró
5 szál újhagyma
1 csokor petrezselyem
10 dkg trappista sajt
bors


A Rakott burgonya juhtúróval, újhagymával elkészítési módja:
A krumplit héjában puhára főzzük,majd karikára vágjuk,sózzuk.A juhtúrót elkeverjük a karikára vágott újhagymával és a felaprított petrezselyemmel,borsozzuk.Tűzálló tálba rétegezzük,tetejére reszelt sajtot teszünk,160C-on sütjük,amíg a sajt rá nem pirul a tetejére.

A krumplit óvatosan sózzuk,vagy egyáltalán ne,mert a juhtúró eléggé sós!

Akinek száraznak tűnik a túrós massza,az a rétegek közé tehet egy kis tejfölt is!


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A rakott burgonya juhtúróval, újhagymával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook