Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Rákosnak lenni, élni akarni! fórum

Rákosnak lenni, élni akarni! (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Rákosnak lenni, élni akarni!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1456. Asinel 75
2013. márc. 29. 16:13
Myeloma multiplex-es beteg milyen étrendkiegészítőt szedjen? Az orvosok nem ajánlanak semmit.
2013. márc. 20. 13:56

Mindenkinek jobbulást kívánok, és hoztam egy kis

pozitív, erőt adó videót:


[link]


[link]

"A kurkumin gátolja a angiogenézist, a rákos sejtek növekedését, burjánzását és szóródását, vagyis azt a folyamatot, amelynek révén a rákos daganat létrehozza a saját vérellátását tápláló érrendszert. A kurkumin annak az enzimnek a működését gátolja, amely döntő e folyamat szempontjából, valamint leköti a vérben található vasat és rezet, márpedig éppen ez a két elem szükséges a tumort tápláló érhálózat növekedéséhez "

1454. mopszi76 (válaszként erre: 1445. - Pan Dóra)
2013. márc. 19. 17:34

Köszönöm válaszod ...remélem jobban vagy ..:)megszeretném kérdezni,hogy hol csinálják azt a vizsgálatot ahol kiellemzik mitöl lett a daganat..

Ha nincs áttétje a barátomnak akkor lehet több esélye a gyógyulásra??vagy mütét után alakul ki ha véletlenül szétszórodnak a rákos sejtek?

1453. mopszi76
2013. márc. 19. 17:29

Sziasztok!Köszönöm válaszaitokat:)!

Hétfön kezdödik a kemoterápia a barátomnál 5 nap majd 5 hét sugár majd 5 nap kemo.

Géncéldiagnosztikába van valakinek tapasztalata itt a fórumon???

Pár napja leszolktunk mindketten(hogy legyen ereje,kedve :) az állati élelmiszerek fogyasztásáról.Talán ez is segit valamelyest...

1452. N.Eszter (válaszként erre: 1451. - A0c1361e44)
2013. márc. 17. 09:23

Pedig érdemes megnézni, erre ne sajnáld az időt!

Nem csak a rák, de a legtöbb betegség lelki alapon alakul ki.

Nekem refluxom volt.Megdöbbentő mennyire igaz, amit a refluxról is mond.

1451. a0c1361e44 (válaszként erre: 1450. - N.Eszter)
2013. márc. 17. 08:55

Nem néztem meg, de nem mindegy, hogy milyen rákról beszélünk, nem mindegy, hogy mikor vették észre, stb.

Mér többször írtam. A férjemnek nyirokmirigy rákja volt és meggyógyult! 23 éve tünetmentes, azaz gyógyult.

Vannak daganatok, amit lehet gyógyítani és vannak, amit nem.

1450. N.Eszter
2013. márc. 17. 08:50

Mindenki, aki a témában érintett nézze meg:

Barnai Roberto: a rákról, megbetegedésekről

(újmedicina GNM)

Ez az ember rákos volt, meggyógyult.Életmódot, szemléletet váltott.

1449. Pan Dóra (válaszként erre: 1447. - A0c1361e44)
2013. márc. 17. 08:13

Nem választhatok adagot, az ugyanakkora, csak napról napra másképp működik.

Szerintem a tüdőáttéttől köhögök. Nem volt karácsonyig semmi bajom, de akkor összeszedtem egy tüdőgyulladást, röntgent csináltak, és amit azon láttam, az katasztrófa :((( A CT leletek hiába írták ugyanazt, ott a CD-n laikus számára semmi nem látszik, így nem is foglalkoztam különösebben vele...


Nekem is 1 daganatom volt, de későn mentem orvoshoz, így mikroszkopikus méretű áttétek kiszabadultak, amik műtétnél nem látszottak, aztán az idők folyamán ezek keltek életre :(


Ma már könnyebb a dolgom: felnőtt gyerekeim vannak, akik segítenek. Rajtuk és a férjemen kívül senkinek nem engedek beleszólást az életembe, pedig eddig mindenkinek alárendeltem magam a békesség kedvéért. Na, van is botrány emiatt, de még csak meg sem rendít - majd a cirkuszolók is megoldják a SAJÁT gondjaikat. És: engedem kiszolgálni magam, olyanokban, amit nem tudok megcsinálni - most gyakorlatilag mindenben. és mégegy: soha nincs lelkiismeretfurdalásom, pedig mindig, mindenért az volt, még a mások disznóságaiért is. Szóval egy kicsit hülye vagyok, de talán már ráléptem a jó útra :)

1448. Pan Dóra (válaszként erre: 1446. - N.Eszter)
2013. márc. 17. 07:59
Röviden megfogalmazva: amikor a más dolgai az elsődlegesek, mindig mindenben ki akarsz tűnni a tökéletes helytállásoddal, a saját örömeid-problémáid háttérbe szorítos, ugyankkor érzed, hogy ennél sokkal többet érdemelsz. Ez egy életen keresztül komoly feszültséget okoz.
1447. a0c1361e44 (válaszként erre: 1442. - Pan Dóra)
2013. márc. 16. 19:38

És akkor most végül is milyen adagot használsz? Én a pörgőst választanám, ha tehetném:), bár lehet nem megy mindhárom napon az ilyen adag?

Az elvagyok sem olyan rossz, de a bealvós egyáltalán nem vonzó, hiszen ha már kiszámolták azt a fránya időt, akkor legyen aránylag normális, amíg lehetséges.

A fulladásod mitől lehet? A tüdő áttéttől?


Van egy kollégám, aki nem is tudom pontosan milyen vonalat követ, azt mondta, hogy meditálni kell, mert azzal a lelki egyensúly megteremtődik, amit gyógyulás követ.


A nagymamám végbél daganatban halt meg, azaz nem is tudom milyenben, hiszen 1 db daganata volt, amit egybe kiszedtek. Kezelés sem kellett, a doki azt mondta, hogy még 20 évig is élhet. Ő nem akart már élni...Attól lett beteg, hogy meghalt az én apukám, azaz az ő fia, ezt nem tudta feldolgozni...

A műtét után néhány hónappal újabb daganata lett a hasában, majd átterjedt a tüdejére, májára, stb. 1,5 évig élt a műtét után, de ő 80 éves volt. Sajnos azt kell mondanom, hogy ez így rendben is volt, hiszen szép hosszú élete volt.


Én a gyerekemnek mindig azt mondom, hogy ha érkezési sorrendben távozunk, akkor az úgy teljesen OK, akkor nincs miért nagyon magunkba zuhanni, valamint azt is mondom neki, hogy nem szeretném, ha sokáig szomorú lenne, ha meghalnék.


A lényeg, hogy eszel és sokat iszol:) A víz gyógyít.


Igen, a halál az élet része és ha jól belegondolunk, akkor csak azoknak rossz, akik itt maradnak...

1446. N.Eszter (válaszként erre: 1445. - Pan Dóra)
2013. márc. 16. 15:51

Soha nincs késő!Ha tudatosan megváltozol és hited van a gyógyulásban, akkor meg fogsz gyógyulni.

Milyen viselkedés az, ami megbetegít? Az, amikor a saját dolgaid másodlagosak, vagy az állandó feszültség?

Én erre tippelek.

1445. Pan Dóra (válaszként erre: 1444. - Mopszi76)
2013. márc. 16. 11:58

Ha nem sértlek meg, kérlek, maradjunk a tegeződésnél, ez a fórum "nyelve", ezért egyszerűbb. Egyébként 52 éves vagyok, és az előző hsz-ből ítélve korban nem vagyunk egymástól távol.


Soha nem szabad kétségbeesni és feladni a reményt. Biztos, hogy voltak gyógyulások, ezt azonban az orvosok és a fórumozó társak jobban jobban tudják. Egy dologgal azonban tisztában kell lenni: a vastagbél- és végbéldaganat nem ugyanaz, az előzőnek jobbak a gyógyulási esélyei. Az anyukám 7 éve műtötték vastagbéllel, és azóta teljesen tünetmentes. A nagyanyám 9 évig élt műtött végbéldaganattal (sztómával), mindenféle onkológiai kezelés nélkül. A betegségünk nem genetikailag kódolt, mert nálam csináltak vizsgálatot, és nem öröklött betegségről van szó, hanem helytelen, átvett viselkedésmintákról. Ezek teljesen jószándékkal átadott dolgok voltak, éppen csak a pszichét betegítették meg. Aztán erre rájöttek még az egyéb környezeti hatások, amiknek szépen "bedőlve" ide jutottam. De amíg én nem vagyok kétségbeesve, értem sem kell aggódni, mert vannak még csodák :)

Áttéteim vannak, a májamon kisebbek, a tüdőm már problémásabb :(((

Az életvonalam viszont pl. teljesen bemegy a hüvelykujjam alá... -ezt csak azért írom, hátha valaki számára ez is kapaszkodó :) Nekem az!

1444. mopszi76 (válaszként erre: 1443. - Pan Dóra)
2013. márc. 16. 11:36

Most nagyon elszomorodtam;(.Nagyon sajnálom öszintén...

Önnek volt áttétje ha megkérdezhetem?

Késöbb a mütét után lesznek áttétek,..vagy mitöl függ ez az egész??

Van esély a túlélésre?Hallott Ön talán olyan emberröl aki meggyógyult belöle vagy 5 éven túl ..élt?:((

1443. Pan Dóra (válaszként erre: 1441. - Mopszi76)
2013. márc. 16. 10:19

Én 1,5 évig az egyik orvos által ajánlott Lenkei vitamint szedtem, nagyon jól bírtam a kemot, a hajam is végig megmaradt, sőt: teljes munkaidőben dolgoztam, de az onkológusom annyira ellenezte ezt a szert, hogy abbahagytam. Nemsokára rá jelentkeztek a problémák, újra nekiálltam, de ekkor már nem lehetett eredményt felmutatni. Próbálkoztam más szerekkel is, de szintén eredménytelenül, így ezt a vonalat abbahagytam, és csak a kezelésekre hagyatkoztam. Rengeteg szer van a piacon, van, akinek ez, van, akinek az használ, de a többségnek csak időlegesen. Sok betegtársam tucatjával próbálgatta ezeket - de ők már évek óta halottak.


Én a mai napig hiszek a lélek gyógyító erejében. Új utakat kerestem, új viselkedésformákat vettem fel környezetem nagy felháborodására, mert addig számomra mindig és mindenki fontosabb volt magamnál. Ettől viszont sokkal jobban érzem magam mind a mai napig. Nem érdekel, ki mit csinál és gondol, legyen az ő problémája és oldja meg! Egy életem van, és ebben én vagyok az első. Igaz, megtehetem, mert a gyerekeim felnőttek, és már nem vagyok felelős értük, de látom, hogy korábban is időt kellett volna szentelnem magamra. Hát ez így alakult. és mivel mindennek következménye van, megpróbálom méltósággal viselni.


Sok erőt, türelmet és kitartást kívánok Nektek, mert ami nekem nem jött össze, az nem jelenti azt, hogy másnak sem fog!

1442. Pan Dóra (válaszként erre: 1436. - A0c1361e44)
2013. márc. 16. 09:59

Köszönöm a kérdésed, nagyon aranyos vagy, de ha őszintén szeretnék válaszolni, nem tudom, mit mondjak. Ha azt nézem, hogy engem is beállítottak a morfiumtapaszosok táborába, akkor már tudom, hogy gyakorlatilag haldoklok. De még fel tudok kelni, WC, fürdés, evés egyedül megy, de a darabos tápláléktól forog a gyomrom, tápszeresn és egy kis kiflin élek, meg sok folyadékot iszom.

Semminek nem merek nekiállni (pl. fürdés), ha valaki nincs hallótávolságon belül. Szerencsére meg tudjuk szervezni a napunkat úgy, hogy a nagy részében van mellettem valaki. Rengeteget alszom, viszont gyakran befulladok, emiatt a családom nem tud nyugodtan pihenni.


Több, mint 1 hónapig tartott, mire a tapaszt úgy-ahogy beállítottuk. 3 naponta kell cserélni, az elsőn úgy pörögtem, hogy azért nem bírtak velem, a másodikon elvoltam, a 3.-on viszont úgy bealudtam, hogy 4-5 óránként ébreszteni kellett, hogy legalább igyak... mára már ezeket a tüneteket apróbb allűrökkel sikerült csökkenteni, mert több orvoshoz elmentem miattuk, az egyik azt mondta, így jó, ahogy van, a másik, hogy túladagolom :(


A műtétkor egyébként nagyon halkan megjegyezték az orvosaim, hogy a végbéldaganat túlélési ideje 5-6 év, kis szerencsével több, hát én most az 5. végét taposom... a családom és a lelkem felkészítettem az elkerülhetetlenre, bár meghalni még nem akarok, de már nem is hadakozok. A rám mért feladatokat, úgy érzem, lelkiismeretesen elvégeztem, több célt nem látok magam előtt előtt, a lelkiismeretem tiszta. Most örülök minden pillanatnak, amit tiszta fejjel, elfogadható állapotban a férjemmel és gyerekeimel tölthetek. A halál számomra az élet része, nem pedig a vége, erről próbálom meggyőzni őket is. Ezt adom vigaszként betegnek és hozzátartozónak.

1441. mopszi76 (válaszként erre: 1440. - Pan Dóra)
2013. márc. 16. 09:23

Neked milyen stádiumba volt ha megkérdezhetem?Barátom leletei.:

CEA 10.8ng/mL

CA 19-9:48,0U/mL

Barátom most 49-éves ,sportolt,folyamatossan szürésekre jártunk,semmi káros szenvedély és nem is tudjuk mi okozhatta.:(

Miért nincs valami jele...gondolkodom és tétlenen állok az eset elött.

Preventa vizröl,Culevitröl gondolom Ön is hallott...nem tudom,hogy segithetem a gyógyulását..tanácstalan vagyok..:(

1440. Pan Dóra (válaszként erre: 1439. - Mopszi76)
2013. márc. 16. 08:26

De, ez nagyon sokat számít. Kb. 10 cm-ig tudják visszakötni, mert ha kisebb, akkor nem fogja tudni tartani a székletét. Nekem 12 cm-nél volt, visszakötöttek 5 éve, de a műtét előtt közvetlenül már nem azt mondta az orvos, hogy BIZTOS, hanem azt, hogy AZ A TERV...

Egyébként sok minden függ attól, hogy felnyitva a hasat, mit lát. Tehát nem szabad készpénznek venni az ígéretét, ugyanakor becsapásnak sem.


Volt szobatársam, akinek 9-cmm-nél kötötték vissza, de aztán megváltás volt az újabb műtét, a sztóma. Erre is fel kell készíteni, mert nekem iszonyatos lelki teher volt 5 hónapig :(

1439. mopszi76 (válaszként erre: 1438. - N.Eszter)
2013. márc. 15. 21:27

Szia!

Köszönöm válaszod,a doktornö annyit mondott,hogy kivezetni nem kell...szóval valószinü- reménykedünk nem lesz sztómás mivel 16 cm-re van a nyilástól a daganat..vagy ez nem számit?

1438. N.Eszter (válaszként erre: 1437. - Mopszi76)
2013. márc. 15. 21:08
Valószínűleg ki kell vezetni a hasfalra végbényílást.Aztán, hogy vissza lehet-e helyezni, kiderül később.Ezzel még elélhet évekig.Volt egy ismerős néni, aki 30 évet élt a kivezetés után.
1437. mopszi76
2013. márc. 15. 18:20

Sziasztok !Szeretném megkérdezni töletek,hogy van -e valakinek tapasztala e sajnálatos betegségben.: barátomnak 2 hete végbélrákot diagnosztizáltak..16 cm -re a végbélnyilástól 3cm-es és 3 -as stádiumba van..:(kezd átterjedni a nyirokcsomókra sajnosa.Jövö héten indul a kemo-radiotherápia 5 hét.

Mire számithatok?Most semmi fájdalma jelenleg,láz stb elöjel csak a véres széklet volt ami még mindig fennáll.Köszönöm elöre is válaszaitokat..

2013. márc. 14. 16:31
Pan Dóra, hogy vagy?
2013. márc. 6. 12:55

Kurkumáról érdekes és hasznos:

[link]


"A kurkumin gátolja a angiogenézist, a rákos sejtek növekedését, burjánzását és szóródását, vagyis azt a folyamatot, amelynek révén a rákos daganat létrehozza a saját vérellátását tápláló érrendszert. A kurkumin annak az enzimnek a működését gátolja, amely döntő e folyamat szempontjából, valamint leköti a vérben található vasat és rezet, márpedig éppen ez a két elem szükséges a tumort tápláló érhálózat növekedéséhez"

1434. f64f0d9a69 (válaszként erre: 1427. - Pan Dóra)
2013. márc. 5. 19:25

Nem hiszem, hogy milliókat kéne a gyógyulásba ölni.

Tafedim tea -érdemes utánanézni-patikában is kapható

Culevit

Béres csepp

Vírus, gomba, baktérium ölők - ezek gyógynövények, fűszerek fokhagyma, hagyma stb.

Kurkuma - rendszeres fogyasztása bizonyos fokú védelmet biztosít a sejtkárosító szabadgyökökkel szemben. (egy Hoxa társ javaslatára mézbe keverve eszegetem)

C vitamin

Étrend megváltoztatása nagyon fontos!

Sok zöldség - daganat gyilkos.

1433. N.Eszter (válaszként erre: 1432. - Kriszta111)
2013. márc. 5. 18:52
Igen, egyértelműen lelki eredetűek a betegségek.Mégse könnyű a berögzült dolgokat elhagynunk, ha tudjuk is, hogy mit kellene.
2013. márc. 5. 14:06
Sziasztok! Én hiszek benne,hogy a betegségek háttere 80%-ig lelki eredetű. Nekem is volt problémám.Azt vallom azóta,hogy a betegség egy fal amit mi húzunk fel védekezésképpen,de ha a problémát mentálisan feldolgozzuk-átértékeljük ezt a falat le lehet bontani.Lehet,hogy hosszú idő de a kitartással,elszántsággal lehetséges.Én már azóta kristálymester vagyok/a kristályoknak köszönhetek mindent/ bár azt vallom,hogy mindegy ki miben hisz.Ha valaki elhiszi azt,hogyha lefesti zöldre a kerítést és attól fog meggyógyulni akkor az úgy is lesz....+ a kiváltó ok feldolgozása.A kristálygyógyászat egyébként a kristály tudatával történő gyógyítás tematikailag rendszerezett módszertana.A kristályok rezgési frekvenciája az elemi összetevőiknek megfelelően külömböző,és így a szervezetünk különböző pontjain képesek regéseikkel az auránk,illetve az adott szerv eredeti,ideális rezgési állapotát visszaállítani.
2013. márc. 5. 13:30

Dr. Costantini „Fungalbionics” című sorozatban közzé tett adatok hitelesen bizonyítják, hogy a gombák és biológiai anyagcsere-termékeik, a mycotoxinok egészségünk csendes és könyörtelen támadói, és ezek felelősek az emberiséget megmételyező „degeneratív” és „daganatos” betegségek többségéért.


Egy ismerős azért gyógyult meg, mert vírus, gomba elleni szerrel kezelték. Nyirok rákja volt - már sok éve is lehetett olvasni, hogy ezek okozzák a betegséget. Egyre többen írnak, szólnak róla és még annyira nem terjed, pedig jó eredmények vannak.


"Nem láttunk még szív-, artéria-vagy érrákot és a rákos sejtek nem maradnak életben a véráramban, mivel számukra túl magas az oxigénszint és túl gyors a vér áramlása. A vérrögök, a pangó vér és a megrekedt vércukrok elengedhetetlenek a rák kialakulásához."

2013. márc. 5. 13:04

Aki úgy gondolja, vegye hasznát:

[link]

Mindenkinek jobbulást !

1429. Pan Dóra
2013. márc. 5. 10:14

Köszönöm a Te szavaid is. Egész életemben arra törekedtem, hogy a saját bőrömön tapasztaltakatak más javára kamatoztassam, hogy ők ne essenek azokban az őrült hibákba, amiket én elkövettem, s egyszerűbb, könnyebb legyen az életük. Van, aki nem győzi köszönni, más bolondnak néz miatta, de szíve joga, én sem értek egyet mindenkivel.

Ennek a fórumnak én is valaha oszlopos tagja voltam, de néhány rosszindulatú nagyokos véleménye miatt nevet kellett változtatnom, annak ellenére, hogy ezt faramuci dolognak tartom. Velem lehet vitatkozni, egyet nem érteni, de sárba tapaosni nem hagyom magam. Ha valakit érdekel ki vagyok / voltam, priviben szívesen megadom, de kérem, ez hadd ne legyen publikus! :)

1428. tavaszilány (válaszként erre: 1427. - Pan Dóra)
2013. márc. 5. 09:53

Kedves Pan Dóra!

Nagyon megindító az őszinteséged!

Sok szeretettel ölellek!

1427. Pan Dóra
2013. márc. 5. 09:49

Köszönöm mindannyiótok szavait, ezzel bearanyoztátok a napom :) 52 éves múltam, végbélrákom volt, és mindig nagyon fontosnak tartottam, ahogy amit csinálok, 100%-os legyen...nagyon soká jöttem rá, hogy ez így nem mehet tovább, de addigra már késő volt. Szerettem volna olyan dolgokat alkotni, amik túlélnek engem, ez sikerült is, de az elvárt elismerést mégsem kaptam meg érte. És most, amióta beteg vagyok, jöttem rá, hogy a családom itta meg a vélt karrierizmusom levélt... nagyságukat azonban mi sem bizonyítja jobban, hogy teljes mellszélességben mellettem állnak, és mindent elkövetnek, hogy velük maradhassak.


Sok csodaszert kipróbáltam már, de egyik se váltotta be a hozzá fűzött hatást, ahoz, ahogy az igazit megtaláljuk, milliókat kellene belelölni, hiszen nem tudni, melyek a valós gyógyító szerek, és hol próbálnak kóklerek becsapni minket. Nem vagyok elkeseredett, tudom, hogy a halál az élet része, és méltósággal fogadom, ha rá kerül a sor. Erre biztatom a családom is. Az is biztos, hogy a halált ki kell érdemelni. Hát ezen még dolgoznom kell, de nem sürgetem, mert nem vagyok türelmetlen:)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook