Rájöttem tetszem magamnak. Sötét hajam van, csodaszép kék... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Örülök neki, hogy így érzel.
Nekem erről az jut eszembe, hogy egy ismerősöm nagyon büszke volt a ránctalan arcára. Azt felejtette el hozzátenni, hogy a súlyfeleslege volt. Aztán lefogyott :)
Ez már egy önértékelés! 👍
(És amúgy sminktetoválás nélkül is menne? Ránccal is menne?)
Egyszerű, és nagyszerű a kérdés.
Amikor fekve áll, akkor ´ 🍃🌸🍃‿.•*´¯ 🍃🌸🍃¸.••.•🍃🌸🍃 ⁀,) * ¸.•*
De amikor állva fekszik, akkor ´ 🍃🌸🍃‿.•*´¯ 🍃🌸🍃¸.••.•*🍃🌸🍃 ⁀,) * ¸.•*
..`⋎´ .`•.¸.•🍃🌸🍃‿.•*´¯ 🍃🌸🍃 •*´¯🍃🌸🍃
´ 🍃🌸🍃‿.•*´¯ 🍃🌸🍃¸.••.•
Jó olvasni hogy elégedett vagy az eredménnyel és boldogan viseled a szép hajszínedet.
Egyenlőre nekem még tetszik a mákos hajam. Eredetileg egészen sötét barna volt, majdnem fekete. Lehet, azért sem gondoltam még a hajfestésre mert az időseken természetellenesnek látom a teljesen fekete hajat, vagy bármilyen színűt amin látszik hogy festett. Talán akinek világos volt eredetileg a haja és sikerül neki egy nagyon hasonló színt találni annak szép, a lenövés sem feltűnő. De mikor egy sötétre festett haj elkezd lenőni és fehér a töve, hát az borzasztó. Szerintem úgy lesz mint nálad. Amikor érzem a késztetést, akkor lépek. Egyenlőre a saját színemmel még elégedett vagyok.😉
Azért....
Azt a hajfestést próbáld ki mégis!
Vagy 10 évig egyszerűen "nem értem rá".
Tényleg! Mert annyi volt a munkám!
De kb egy éve, hirtelen rájöttem, hogy MOST!!!!!
az első pár nap fura volt, és világosodott is a szín vagy két árnyalattal azóta, de most pont olyan, mint az eredeti volt!
Most, úgy gondolom, hogy sokkal régebben kellett volna rászánnom magam! Vissza nem csinálnám! Örömet okoz!!!!
Fontos bizony! Az önbizalomhiányos ember, boldogtalan ember. Egyébként én is szépnek látom magam. A ráncaim nem zavarnak, és a mákos hajam sem. Nincs az a pénz amiért befesteném. Tetszik. A tartásom egyenes, a járásom rugalmas, már alig van rajtam felesleg. Ha nem menne le több már azt se bánnám. De azért szépen lassan mégis karcsúsodok. Gyakrabban érzek derűt mint szomorúságot, és szerintem ezek a dolgok fiatalosan tartják az embert. Ami nekem tetszik.😀
Ja, és megnéztem a fotóidat. Nagyon tetszik a drágaságod!💖
A mondat aranyos! Szeretem!
De hidd el múlik ez az állapot is...
Várj! Kissé elvesztem a koordináták közt...
Mennyi is, amikor éppen fekve áll???
Vagy állva fekszik???? Hmmm....
De jó!!!!
Csak ezt az álszerénységet tudd levetkőzni!
Hisz mindenki látja milyen szép, okos és kedves vagy!!!!
Maradj ilyen és világsikerre törsz majd!
:)))
Kéményseprű mondata: korom hoz képest jól nézek ki.
Ezért írtam csak.
Szerintem is.
Na amikor kicsinosítottam magam és a tükörbe néztem akkor konstatáltam hogy koromhoz képest jól nézek ki. Nagyon is. 😁 Pedig kéményseprű se vagyok
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Hogyan lehetne bebeszélni magamnak, hogy örüljek az életnek, mikor csak azt várom, mikor telik már le?
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Már évek óta kinéztem magamnak egy bak férfit és ő is engem... nézegetjük egymást, de nem tesz semmit. Megtegyem az első lépéseket? (rák nő)
- Barátnőm 60. szülinapja lesz a hétvégén tudtok valami csodaszép szülinapi verset?