Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulykacomb-töltve recept

Pulykacomb-töltve recept

A Pulykacomb-töltve hozzávalói:
1 db nagy pulykacomb
1 szál kolbász vagy
pulykamáj. vagy
20 dkg darált hús vagy
aszalt szilva vagy más gyümölcs

só bors
sütőzacskó


A Pulykacomb-töltve elkészítési módja:
A combot, bőrrel lefelé fordítva kifilézzük, az inakat ki húzgáljuk, sózzuk borsozzuk. Tetszés szerint töltjük, vagy egy szál kolbásszal, és spárgával meg tekerve zacskóba tesszük és meg sütjük. Vagy májakat teszünk bele és úgy kötözzük meg. Ha darált hússal készítsük akkor pici fokhagymát fűszer paprikát sót borsot, és úgy tekerjük, Vagy készíthetjük aszalt gyümölcsökkel is, szépen sorban rakjuk feltekerjük, kötözzük, zacskóba tesszük és sütjük. A sütés 45-55 percig 150 fokos légkeverősen. Amikor meg sült, ki bontjuk, 20 percig hűlni hadjuk és szeletelhetjük. Ami lé kifolyt ha meg tudjuk menteni egy kis tejfőlel, mustárral elkeverjük és tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A pulykacomb-töltve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook