Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulyka debreceni recept

Pulyka debreceni recept

A Pulyka debreceni hozzávalói:
2,2 kg pulykahús,
80 dkg fagyos libaháj,
1 dkg őrölt fekete bors,
4 dkg paprika 2 dkg fokhagyma,
8 dkg só.


A Pulyka debreceni elkészítési módja:
A húst, illetve a hájat nagyobb lyukú darálón ledarálom. A zúzott fokhagymát beáztatom a vízbe. Sózom, fűszerezem, összekeverem a zúzott fokhagyma leszűrt levével, majd alaposan összekeverem. Kikóserezett borjúbélbe töltöm. Párokat készítek belőle. Egy napi pihenést követően füstre teszem és szép pirosra füstölöm. 2 nap után fogyasztható.


Kategória: Húsételek receptjei


A pulyka debreceni elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook