Pszihológus segítségét kérném! (beszélgetés)
Köszönöm, hogy helyettem megtetted.
Én - érzelmi okokból - félreérthető lettem volna.
segitsegre szorulsz ittvok... ne fogd vissza magad csak termeszetesen ahogy jon...nem kamuzunk a pszichonak mert hamar eszreveszi...nos?
kezdjuk a degeneralttal...ird le kerlek par szoval eddigi ismereteid alapjan mit is jelent ez a szo...a defre volek kivancsi ok?
Közülük,normális,egészséges nők közül,akik azt mondták neked,hogy:
" ne az ijen agyatlan baromfajtára halgassak mint te,,, bocsi"
Vagy csak a szájuk járt,kapcsolatra meg inkább ők is épet keresnek?
pont jo cuccosra valaszolt... mi itt a baj?...nem,sajnos nincs egyedul...szivesen segitek de nem sokan ertenek uh Piri qsss es okosodj:-P
kar a kellemetlen percekert Viragszal...mosolyogj kerlek ez is csak 1 vicc?!
Átestél a ló túloldalára.
Már nincs kedvem semmit írni neked.
Akkor válassz közülük párt magadnak,ne gondolkozz a bipoláris nőn!
Amúgy célszerű,ha egy kapcsolatban legalább az egyik ember szinte teljesen ép...
Szia!
Szerintem most csak a düh és elkeseredtség beszél belőled,hogy Pusszedlit ilyen szavakkal illeted,ami rá nem jellemző.Vissszaolvastam az elejébe a fórumnak,nagyon sok jó dolgot írt neked,kiemelve a 8-as(?),12es hsz-t,és még segíteni is próbált Neked szavaival,tovább nem nagyon olvastam.
Hidd el nem sokat jelent valóban egy pszichiáter,gyógyszereket ír csak fel,meg havonta egyszer 10percet beszéltett hogy legyen írni valamit a gépébe.
Én javasolnám inkáb egy zárt fórum nyitását neked,mindamellett hogy a gyógyszereket ki kell váltani,de azt javaslat alapján a háziorvos is felírja.
Most röviden-hírtelen leírtam a véleményem bár most hogy felhoztad a témát nagyon sok minden felvetőtött a fejemben ,hidd el nem a fellegekbe beszélek,Pusszedli szavaiból kivéve Ő sem.
És most engem is elküldhetsz a fenébe.
Ja, azt mondod, hogy a Hoxán keres ingyenápolót, aki még bipolár se legyen?DDD
Viola, újból csak kalapot emelek előtted! :))
Kedves Fórumindító!
Egy pillanatig sem vártam, hogy hallgass rám.
Ez egy nyilvános fórum, ahol emberek leírják a véleményüket, meg mertem tenni én is.
Nem agyatlan barmoztalak.
Hogy te mit és hogyan és kivel ... természetesen a nívódon a te dolgod.
Minden jót!
Sehogy sem kerek a történet.
Ha 100% - ban ellátásra szorul, akkor nem gondolhatja komolyan, hogy egy "normális", testileg - lelkileg egészséges nő össze akarja az életét kötni vele.
(Pláne, ha ilyen körültekintően válogatós!:DDD)
Ha valóban teljesen rokkant, akkor nem kapcsolatot keresne elsősorban, hanem gondozót.
És ha a mindennapok alapjai megoldottak a gondozóval (evés, ürítés, fürdés, séta), akkor még szerelmesnek is lehet lenni valakibe, mert mindenkinek joga van hozzá.
Phhh ... lépek ... :))
További ajánlott fórumok:
- Menyek és vejek, a segítségeteket kérném
- Valaki aki ért a mágiához és a szellemekhez....kérném a sürgős segitségét.
- Víz, gáz, villanyszolgáltatóknál dolgozók segítségét kérném
- Kismamák segítségét kérném!
- A negyedikes lányom matekleckéjéhez kérném a segítségeteket.
- Rougj Hair Active terméket használók segítségét kérném!