Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

1791. vroni
2010. jún. 23. 17:59

Sziasztok!

Esztikém, örülök, hogy már Sopronban vannak a picurkák, és annak is, hogy nem szondán keresztül kapják a tápszert, az azért szerintem jó hír. És így tényleg többször be is tudsz hozzájuk menni, gondolom.

Katám, nekem is ma volt az utolsó munkanapom, igaz, csak du. voltam 1-től 4-ig, bőven elég volt. Most szabi és júl. 1-től táppénz.

Pontika, drukkoltam, hogy ne jöjjön meg, hogy Te is megtudd, milyen jó érzés az, hogy már egyszer "szembesítettek" azzal, hogy sajnos nem sikerült az inszem és rájuk cáfolsz. :-) De a következő hónapra sok kitartást, csakúgy, mint a többieknek!

Csillag, Neked pedig sikerülnie kellett! A remény hal meg utoljára!

Én is csak azt tudom mondani, hogy felesleges agyalni, ha az ember nem gondol bele dolgokba, előbb sikerül. Pl. nekem februárban, mikor sikerült, akkor betegedett le anyukám és időm sem volt arra gondolni, hogy most sikerült, vagy sem, meg hogy milyen lassan mennek a napok. Tudom, hogy könnyen beszélek, mert már a 22. hétben vagyok. Elhihetitek, az első inszem után én is sokat agyaltam, hogy jajj, ez a hasszúrás most mi, na, most biztos ez a beágyazódás, és mikor kiderült, hogy a baba sehol, hát, elpityeredtem, nem érdekelt, hogy 50 ember lát. És a másodiknál teljesen másmilyen volt, semmi jelet nem éreztem.

A dokik tényleg tudják, hogy mikor és miért mit csinálnak, látható ez a sok babafotóból, és biztos vagyok, hogy ez csak a töredéke, akiknek ott sikerült elérni a vágyukat. Mindenkinek sikerülni fog, csak sajnos az időt nem lehet sürgetni, pedig milyen jó lenne néha belenézni a jövőbe, hogy vajon fél év múlva lesz-e már pocaklakó, vagy sem...

Mi egyébként tegnap voltunk 4d-s uh-on Győrben. Kislány. :-) Most már 2-en mondták. De elég jól elbújt, 1 képet kaptunk róla, feltöltöttem. Meg kaptunk fél órás dvd-t. Csak úgy fúrta be az arcocskáját a méhlepénybe, és ami kilátszódott belőle, azt meg próbálta a kis kezecskéjével eltakarni, szégyenlős. :-) Úgyhogy nagy nehézségek árán sikerült ezt az egy fotót elkapni. De ez valami élmény. Én el nem hiszem, hogy csak az apát hozza közelebb születendő gyermekéhez, én is sokkal jobban ragaszkodok hozzá, vagyis sokkal jobban várom, hogy megszülessen. Úgyhogy lehet a neveken egyezkedni. :-)

Most megyek!

Puszi Mindenkinek!

1790. betti125
2010. jún. 23. 17:39

Kara, lehet jósnak kellene mennünk, mert megmondtuk, hogy nem lesz semmi bajod. :) Hogy miért nem sikerül a babákat is megjósólnunk.. :)

Pontika, tényleg bevártál a mensivel, mert nekem is ma jött meg. Péntektől kell szúrnom magam és akkor kell telefonálnom időpontért nekem is.

Csillag, Tanár úr azt mondta, hogy miután kiszabadul a pete kb 3órán keresztül még nem megtermékenythető, azért csinálják ilyenkor. Amikor volt az inszem még mondtam is a férjemnek, hogy nem fog sikerülni, mert már megrepedt a tüsző elöző nap és ráadásul nagyon sokat kellett várni azon kivül is, hogy a spermákat megfelelő állapotba hozták. Mivel sokan voltak.

Esztike, kitartás! Hamar eltelik az az egy hónap és már otthon is lesznek a csöppségek. Persze könnyű ezt mondani tudom! :(

2010. jún. 23. 16:44

Eszti örülök, hogy már közelebb vannak a fiúk :), hajrá anyatej, vmi homeopátiás szert nem próbáltál??? hátha több tejcsi lesz tőle...

Voltunk ma mi is Tapolcán....sokan voltak ma is...

Cs. doki azt mondta inszem az első kör, és nem kell kihagynunk egy hónapot a baci miatt, az én eredményeim jók voltak, a párom addig beszedi az antibiotikumot és után kontroll tenyésztés.

ha megjön kell kérnem időpontot Uh-ra, gyógyszert nem írt fel, azt mondta próbáljuk meg az első kört spontán petetermeléssel mert bíztatóak a hormon eredményeim.

örülök az inszemnek, meg annak is , hogy nem csúszunk még 1 hónapot.

de mi van ha akkor esik az uh amikor ő nincs is ott, vagy az inszem időpontja, akkor átkerül az ember a másik dokihoz, vagy csúszás van???

puszi kara

1788. vnékata
2010. jún. 23. 15:37

Sziasztok Lányok!

Esztikém, örülök, hogy azért jobban vannak a srácok és hidd el kis vasgyúrók lesznek, vagyis akarom írni már azok :-)

Lányok, szerintem nem szabad ennyit agyalni azon,hogy éppen mikor is repedt meg percre pontosan a tüsző, persze tudom, hogy ez baromi nehéz, de hinni kell és bízni a dokikban, ők tudják, hogy mit csinálnak!

Mi jól vagyunk Barnussal, bár egyre fáradékonyabban! Ma volt az utolsó munkanapom!!! Hipp-hipp hurrá!

Millió puszi mindenkinek!

1787. Szamy36 (válaszként erre: 1785. - Sztike80)
2010. jún. 23. 12:13

Minden rendben lesz!

Vigyázz magatokra nagyon. Puszi a fiúknak.

1786. mimike23
2010. jún. 23. 12:11
Sziasztok.Én ma hivtam Tapolcát és a 10.-dik napon megyek ultahangra és 12.-en csinálják az inszemet.Jövö szerdán megyek és a Cs.-doki lesz az bizti,de nem volt választásom igy jöttek ki a napok.Pénteken már nem Ő lenne,de az meg már sok idő nem szeretnéka jó időzitésről lecsuszni.
1785. sztike80
2010. jún. 23. 11:53

Sziasztok Lányok!!

Gyorsan bekukkantok, szinte az egész napom nagyon le van foglalva, főleg a napi 5-6x fejéssel, de ennek ellenére alig jön valami kis tej:(( Szegény kisfiaim tápszeren kell, hogy éljenek, de nem tudok mit tenni! Valami ötlet esetleg?? A teát azt iszom, meg sok folyadékot, de nem hatnak!

Egyébként itt vannak már a soproni kórházban, ez azért jó hír, könnyebben megyünk be hozzájuk!:)

És jól vannak, bár a gyarapodás lassú, legalább még 1 hónapot bennt kell lenniük!:( Hunor egész szépen eszik üvegből, Levi is, bár ő gyorsan elfárad, elalszik evés közben. Ő még lehet, visszakapja a gyomorszondát:(

Nagyon édes kisbabák, imádjuk Őket!!!

Reméljük, már nem lesz semmi baj Velük, és minél hamarabb hazajöhetnek,mert már nagyon várjuk Őket!

Remélem mindenki jól van, gondolok rátok,és drukkolok a pozitív tesztekhez!!

Kismamik is jól vannak??

Puszika

1784. rinike (válaszként erre: 1783. - Csillag80)
2010. jún. 23. 11:46
Csak azon az egy napon nem tudott jönni a Török doktor úr.
1783. csillag80
2010. jún. 23. 10:50

Pontika, sajnálom, pedig már reménykedtem. Nem tudom, de szerintem el. Bár most nem tudom, ki rendel, Rinike tegnap azt írta, csak Cs. doki volt, Rinike, nem tudod, így lesz egész héten? Nem mintha számítana. Azona agyaltam (már megint), ha elmegyek, akkor abba kell hagynom az utrot, és akkor lehet, h. már hétfőn megjön, és akkor köv. pénteken lehetne inszem, De ha nem megyek el, akkor kedden fog megjönni, és akkor 11. nap lesz péntek, akkor meg meg se fogják csinálni, persze csak gondolom. Na mindegy, nem tudom, kicsit teli a hócipő, tegnap megtudtam, h. egy ismerősömnek kislánya született, 2-ről meg hogy terhes. Már mindenki babás körülöttem...

Eni, nekem igen, de fű alatt Cs. doki, vele kell beszélned, bocs, most mennem kell, de olvasd vissza a dec-i hozzászólásaimat.

1782. eni0086
2010. jún. 23. 10:48
köszi,már elértem őket,
1781. eni0086
2010. jún. 23. 10:44

Sziasztok!Van olyna köztetek,akinek Tapolcán csinálták az átjárhatóságit?

Egyszerüen nem érem utol őket telefonon.Ajkán meg csak szeptemberre tudnak idő pontot adni.

Remélem tudtok segíteni.

köszi.

2010. jún. 23. 09:47

Igen, egyet értek, hogy legalább a tüszőrepi másnapján meg kéne csinálni az inszemet, ahogy olvasgattam más fórumokon máshol úgy csinálják. nekem is úgy volt, hogy az elsőnél már hamarabb megrepedt a tüszőm, szerintem, én úgy éreztem. Hát, legközelebb talán szerencséd lesz, és jobban reagálsz rá te is.

Amúgy megjött ám csajok, most az előbb. Nagyon begörcsölt a hasam is,ahogy szokott, úgyhogy nincs baba már tuti, de én eddig is tudtam mondjuk. Úgyhogy pénteken kezdem a Clostit, azt mondták aznap kérjek időpontot uh-ra, mikor elkezdem, hogy miért, nem tudom, de én holnap fogok kérni,mert pénteken temetésen leszek, nem fogok ott telefonálgatni... :S

Csillag, elmész pénteken? Megy a drukk,sztem neked most sikerült! :) Én érzem!

1779. csillag80 (válaszként erre: 1777. - Betti125)
2010. jún. 23. 09:41
Betti, ez sajnos nagyon is lehetséges, nekem is így volt az elsőnél, de azt nem tudták volna hamarabb megcsinálni, mert hétfőn volt inszem, vasárnap tüszőrepi. Sajnos ezt nem könnyű kiszámolni. A pete az első 6 órában a legjobban megtermékenyíthető, és 12, max. 18 órát bír ki, bár tovább él, de minden órával romlik a minősége. Nem is értem, miért nem tüszőrepi előtti nap csinálják az inszemet, na mindegy.
1778. csillag80 (válaszként erre: 1775. - 0debccb83e)
2010. jún. 23. 09:37
Hát nekem ez babagyanús :-) A closti nem kavar be ennyit szerintem, ha hétfőn volt inszem, legkésőbb hétfőn meg kellett volna jönnie.
1777. betti125
2010. jún. 23. 09:37

Azért nem válltottam ki, mert gondoltam ugyis csak hétvégén kell addigra meghozatják itt is a patikába. De nem hozatják, mert csak tizes kiszerelés van a nagykerben, nekem meg csak 6db kell. Igy rajtuk marad 4 db. Ami a patikának nagyon nagy veszteség (kisker áron 5700ft), pláne, ha le is írhatják veszteségként. Szóval nem értem. Ez csak hozzáállás kérdése. Valószínű Györbe megyünk át inkább, mert ott is van Kaáli és biztosan ott is lehet kapni. Majd kiderítem melyik patikában. Legközelebb nem csinálok ilyet. De a barátnőm volt velem és lebeszélt, hogy ne vegyem meg ott. Én meg könnyen hajlottam rá. :)

Egyébként reggelre megjött, ugyhogy pénteken kell kezdenem a szurikat.

Pontika, szerintem is tesztelhetnél, mert már tényleg meg kellett volna jönnie. Lehet lapul ott egy kis babácska. :)

Lányok, azon gondolkodtam, hogy mivel ma jött meg (holnap lett volna a 14.nap az inszem után), nem lehet, hogy azért nem sikerült, mert nem az inszem napján volt tüszőrepedésem, hanem 1nappal elöbb? Egyébként úgy is éreztem akkor, hogy szerdán megvolt, mert akkor fájt a hasam, viszont csütörtökön már nem. A pete viszont amikor kiszabadul kb 24óráig megtermékenyíthető, de minden órával rosszabb a minősége. Tehát lehet, hogy kb. csütörtök dél körül már nem is volt jó az időpont. Miért nem csinálják meg elöbb az inszemet, hiszen a sperma több napig is életképes és vár a petére? Nem értem ezt! De persze a hozzáértő doktorok biztosan tudják mit csinálnak! Csak gondolkodom...

1776. 0debccb83e (válaszként erre: 1775. - 0debccb83e)
2010. jún. 23. 08:11
Azt akartam írni, hogy nem mennék el pénteken, csak hétfőn.. bocsi, kicsit hülye vagyok ma, naon szarul aludtam :/
2010. jún. 23. 08:10

Sziasztok!

Betti, nekem az első inszem előtt mondták, hogy az injekciót csak Tapolcán tudom megvenni a Starkban, úgyhogy mindenképp váltsam ki. De én a többit is ki szoktam azonnal ott váltani, nehogy az legyen, hogy itt ahol lakom nem lehet megkapni, bár elég jól felszerelt a patika, de mégiscsak egy kisváros...

Csillag, én a helyedben nem mennék el, csak pénteken, akkor mutatna tuti eredményt a teszt. Attól függetlenül otthon annyit csinálsz,amennyit akarasz, de megspórolnál magadnak egy rossz élményt egy esetleges korai negatív teszttel! Persze nem vagyok a helyedben, neked kell tudnod, van-e értelme. :)

Még nem jött meg, talán ma fog. De nem értem, már a hasam sem fáj, teljesen elmúlt. De nem hiszem, hogy baba van a dologban, szerintem csak megkavart a Closti, másra nem tudok gondolni. Persze, ha nem jön meg, holnap megpróbálok egy tesztet.

Puszi mindenkinek!

1774. csillag80
2010. jún. 22. 22:26

Oontika, ha holnap sem jön meg, azért tesztelhetnél egyet, hátha úgy jársz, minr Vroni+Bessi. Kíváncsi lennék:-) Ha pozi, akkor el se megyek pénteken Tapolcára, csak hétfőn.

Betti, gőzöm sincs, miért más a véleményük, sperma-lelet alapján mondták, T. sdoki szerint az 1 millióval semmi gond, Cs. doki inszemes adatot nem látott, csk kontrollt, de Bessiék 3 milliója kevés volt neki. Nem értem.

1773. csillag80
2010. jún. 22. 22:23

Rinike, ez nagyon nem egyszerű, de én nagyon -nagyon szorítok Nektek! Láttam, a pri-s fórumon azért kaptál megerősítést, hogy nincs lehetetlen.

Mammi, gratula a kitartásodhoz és a hitehez, sok boldogságot a picikéhez!

Betti, hát ez a szuri szar ügy, akkor tényleg lesz egy köröd, a clostit ki lehet váltani akárhol, de a szurikat sajnos nem.

Ez a filces-zebrásítás már nekem is eszembe jutott, ezek szerint nem csak én vagyok zakkant:-)

1772. betti125
2010. jún. 22. 14:47

Lányok én akkora hülye vagyok!!! :( Képzeljétek nem váltottam ki Tapolcán az injekciót, itt a városban meg nem tudják megrendelni a patikában. :( Lehet lesz még egy utam Tapolcára. Az infóitok szerint talán hétvégén kell elkezdenem szúrni magam. Bár egyenlőre nincs mivel :( Azért kapok szurit és nem clostit, mert nem reagáltam a múlt hónapban a clostira. Azt hiszem a második uh-nál volt egy picike tüsző és akkor írta fel a szurikat a Tanár Úr. Most már meg sem próbálta a clostit. 1éve pedig már használtam clostit 3 ciklusban és rendesen érett tőle. Most meg nem. szóval ezért kapok én szurit.

Csillag, azért elgondolkodtató, hogy elkezd a lombikot. Álítólag nagyobb az esélye a sikernek. Na de jobban megviseli a szervezeted, a pénztárcádról ne is beszéljünk. :)Bár ezek az injekciók, amiket nekem írt fel a Tanár úr is drágák, pláne a clostihoz képest. Miért mondta Neked a Cs. doki, hogy csak lombikkal sikerülhet? És a tanár úr szerint miért van esély inszemmel is?

Pontika, lehet bevársz akkor és együtt megyünk legközlebb inszemre. :)

Rinike, nagyon szurkolok, hogy sikerüljön a lombik! De látod Mamminak is sikerült. Látjátok, látjátok a pozitiv hozzáállás milyen sokat segít.

Mammi, gratulálok a picikédhez? Fiú, lány? A nevét tudjátok már?

A pozitiv hozzáállásról. Képzeljétek a negativ tesztemre behúztam egy második csikot és kitettem a hálószobában,hogy mindig lássam. Olvastam valamelyik forumon, hogy egy csaj megcsinálta és utána pozitivat tesztelt. Mondjuk még jó, hogy nincs itthon a férjem, mert lehet azt gondolná, hgy már teljesen az agyamra ment a babaügy. :)

1771. rinike (válaszként erre: 1770. - Mammmi)
2010. jún. 22. 13:54
Köszönöm a bíztatást mindkettőtöknek!
1770. mammmi (válaszként erre: 1768. - Rinike)
2010. jún. 22. 12:34

Szia!

Ne haragudj h csak úgy beleszólok!

Mi is Tapolcára jártunk. Nálunk rögtön lombikkal kezdtek, dr Török volt az orvosunk. Én is nagyon sok szurit kaptam. Reggel-este 3-3 menopurt kaptam, + decapeptil.Az ára 179000ft.

14 napig kellett adni magamnak. Az eredmény:5!db tüsző. Ebből 3!db-t szívtak le. Ebből 2!db volt megtermékenyíthető. És mindösszesen csak 1!! db termékenyült meg. Ezt az egyet kaptam vissza!!

Ma vagyunk 29hét +5 naposak!-)))))

Hogy honnét volt ,de iszonyatos erős volt bennem a hit hogy sikerül!!

Kitartást és nagyon-nagy hitet kívánok neked, és minden sorstársnak!!

1769. 0debccb83e (válaszként erre: 1768. - Rinike)
2010. jún. 22. 11:47
Én úgy tudom, hogy lombiknál le kell állítani a szervezet saját hormon termelését, és csak mesterséges hormonokkal stimulálnak, ezért nem adnak Clostit, mert az ilyenkor nem jó. És tényleg nem tudják, hogy ki hogy reagál a szurikra. :( De a két pete is jó lehet, ha megérnek! Ne keseredj el nagyon, bízz benne, hogy sikerülni fog! Bár tudom, hogy nehéz, de nem szabad feladni!
1768. rinike
2010. jún. 22. 11:33
Sziasztok! Megjöttünk Tapolcáról, csak a Csongrády doktor Úr volt ma. Újabb 28.000,-Ft-ért injekciót írt fel, csütörtökön újra kell menni. Eddig 137.000,-Ft-nál tartok, és ennyiért 2 db tüszőm érik. Nem értem, hiszen a Clostilbegyt nevű gyógyszertől 4 db is érett egyszerre. Nagyon elkeseredtem.
2010. jún. 22. 11:22
JA, és még azt szerettem volna mondan, hogy szerintem is nagyon korai a 11. nap inszem után! Meg a 12. nap is! A tesztre (akkor is, ha 10-es érzékenységű) az van írva, hogy a kimaradt menstruáció után lehet használni. Egyébként én arra is gondoltam, hogy mivel ilyenkor több pete is megérik, mi van ha egy csak később szabadul ki, és később termékenyül meg - 1-2 nappal mondjuk - akkor még tuti nem mutaja a teszt. Mi a véleményetek erről? Puszi!
2010. jún. 22. 11:20

Sziasztok Lányok!

Betti, sajnálom, hogy neked sem sikerült. :( Szorítok, hogy a következő sikeres legyen! Egyébként tényleg, te hogy-hogy nem Clostit kapsz?

Kara, köszi az infot az Utro-val kapcsolatban, azt hiszem én leszek az a ritka eset, akinek még később jön meg. :S Amúgy a múlt hónapban pénteken hagytam abba (mint most is) és hétfő reggel már megjött, hát most kicseszik velem és húzza a drága időt a ciklusomból. :(

Amúgy sztem sem biztos, hogy nálad is találnak bacit, ez egyáltalán nem 100%! Remélem sikerül kikezelni, mert szerintem addig nem csinálnak inszemet, a méh-fertőzés veszélye miatt. Lehet, hogy nálatok csak ez volt a probléma, és ezért nem lett baba, most meg majd hamar összejön! :)

Csillag, hát igen, nem könnyű eldönteni. Nekünk is Cs. doki azt mondta, hogy ha akarjuk, áttehetnek minket lombikra, de sztem érdemes végigcsinálni a 6 inszemet. Mi van ha a 6. sikerül??? És mi van ha a lombik nem sikerül? Visszamegyünk inszemre? :S Szóval mi eldöntöttük, mi végigmegyünk az úton, és csak végső esetben megyünk lombikra. Meg az sokkal nagyobb megterhelés neked, a hormonok miatt, és asszem 3 hónapot ki kell hagyni minimum két stimu között. Szóval..nem tudom, végülis a ti döntésetek, de mi így döntöttünk.

1765. csillag80
2010. jún. 22. 09:24

Sziasztok!

Kara, nekem ez már a harmadik volt, Bettinek azt hiszem, az első. És engem 11. napra hívtak most vissza, inszem napjával egyött számolva, szóval fura, szerintem is korai, de nem én döntöm el.

Betti, sajnálom, hogy nem sikerült, tényleg ritka, hogy elsőre összejön. Miért szurit kapsz egyébként gyógyszer helyett? Amúgy azt utro után 1-2-3 nap, és megjön, nekem mondjuk eddig mindkét alkalommal pontosan az inszemre 2 héttel, tehát rendesen a 14 nap volt meg, de ez változó lehet, picit késhet tőle.

Nem tudom, hogy lesz majd, ennek az inszemnek még nem tudom az eredményét, Cs. doki azonnal lombikot mondott(először nála voltam), T. doki meg végég akarja csináltatni a 6 inszemet, mert szerinte van esélye. Cs. doki szerint csoda lenne, ha spontán teherbe esnék, T. doki szerint akár ez is lehetséges. Na most legyen okos az ember. Mondtam már T. dokinak a lombikot, de nagyon ellene volt. Tudom, hogy nagyobb annak az esélye, de hát tartok is tőle rendesen, egyrész szeretném, ha már sikerülne, de bennem van a félsz rendesen, meg azt hiszem, attól tartok, hogy az sem sikerül, és hát az fizikailag, anyagilag is jóval megterhelőbb. Pedig péntekig el kell döntenem. A véleményetekre kíváncsi vagyok.

Még nem beszéltünk róla a férjemmel, hogy mi legyen, csüt. tesztelek otthon, de annak kicsi az esélye, hogy pozitív legyen, még ha van is baba. Nem úgy érzem.

Majd meglátjuk. Többiek, merre vagytok?

1764. Szamy36
2010. jún. 21. 20:28

Lányok! A "régiek" tudják én Cs doki ellenes voltam, vagyok. Nekem mégis Ő csinált babát.

Szóval szerintem lehet nem a stílus számít.

1763. betti125 (válaszként erre: 1761. - Hol a mano)
2010. jún. 21. 20:15
Igen Kara elöször a Cs dokinál voltam, de nekem nem volt valamiért szimpatikus. Ezért átmentem a Tanár Úrhoz. Sokkal jobban tetszik. Gördülékenyebben is mennek a dolgok és válaszol a kérdéseimre, ami Cs dokinál nem történt meg és ez nagyon zavart. Biztosan van olyan akinek Ő a szimpatikusabb és a Tanár úr pedig nem. Nem vagyunk egyformák. Csillag Te Cs. dokihoz jársz, igaz?
2010. jún. 21. 19:33

Utroval kapcsolatban 24-72 órára a a késztmény abbahagyásakor jelentkezik a mensi (ritka esetekben ennél tovább is kitolódik)

én a 26 cn ig szedtem és 28, másik ciklusban meg 29 jött piri mami ....udv Kara

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook