PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok!!
Régen voltam itt,a második sem sikerült:(most úgy elegem van mindenből.
Nyugi Csillag30 nem vészes az a műtét, majd gyere...
3 gyerek, hát ja vagyon lehet, de mi másért élne az ember, magáért? Az a jó ha van kire költeni, persze ha van mit :)
Köszi! :)
Húú, de kihalt lett ez a fórom!
Holnap megyek gastro szakrendelésre, végre, 5 hónap után odaérek! Kíváncsi vagyok mit mond a doki. Remélem nem akar megtükrözni :S pedig ő olyan fajta :S
Csillag, egyszer írtad, hogy hány nap múlva lett meg az immunológiád, de nem találom hiába nézem vissza :)
Majd írd meg légyszike ..
Az a baj, hogy a neveket nem igen tudom...
Volt az egyik pár, ahol kanadai a férj azt hiszem? Őnekik már ugye volt egy lányuk, megálltak egyenlőre a próbálkozásban, úgy lett vége...meg Kanadában vizsgáltatták magukat, de ott is ugyanazt mondták, ill. ugyanaz a kezelés.
Aztán akiknek ikrek sikerült, de a véreredmény alapján azt mondták, hogy egy lesz, de aztán mégis ikrek. Akinek a férje nagy szakállas volt :)
Nekik úgy lett vége, hogy az egyik babájuk meghalt szülés közben, oxigénhiány nem fért el ...császárral kellett volna szülni, mert más orvos azt mondta nekik valami ilyesmi, és hibáztatták az ő orvosukat, de a másik babával rendbe volt minden, szóval így végül egy lett.
Akkor akiknek volt az a nagy házuk, inszem volt...ők is rendben vannak, egy baba lett.
Volt még egy ikres pár, nekik sikerült azt hiszem először, nem tudom a neveket...cuki ikrek voltak, lányok mindkettő.
És akkor igen a Györgyiék...na, mondom tuti a 4. már sikerül, mivel vége van a műsornak...erre nem. Utána még 5. Az sem!!! Hát mondom nem hiszem el, hiszen láttam egy UH-os képüket a port.hu-n, akkor most mi van?
Erre akkor írták ki a műsor végén amit mondtam. Hogy fél évvel a forgatás után term. úton teherbe esett. :)))
Én csak a pénteki műsort láttam, a szombat-vasárnapiról lecsúsztam. Ha valaki nézte, mesélje el mi volt?!
Györgyiék! Én úgy sajnáltam őket! Mikor forgatták ezt a műsort? Jó régen... Már akkor is nagyon drága volt a lombik kezelés :(
A Györgyiék az a fiatal lány volt, aki gyerekekkel foglalkozott és tanítónő volt azt hiszem? Világosbarna vállig érő hajú? Nevekben mindig rossz vagyok :)
Na, nekik nem jött össze az 5. sem. Vége lett a műsornak és kiírták: fél évvel a forgatás után váratlan fordulat következett, Györgyi természetes úton teherbe esett. Igen, akkor ő a Györgyi nevű úgy emlékszem :)
én sajnos csk pénteken láttam + a szomati első felét, vas.nap bedöglött a médiabox :-(
Engem is érdekel, kinek jött össz spontán? Csak külső leírása alapján tudom beazonosítani, meg a Györgyiéket tudom, remélem nekik is összejött
Helló! Na néztétek a dokum.filmet?
Ki látta az elejétől? Aki a végén természetes úton teherbe esett neki mi baja volt, miért kellett lombik, nem láttátok? Kíváncsi lennék.
Köszike Csillag!!!
Nagyon drága vagy!:) Vigyázunk magunkra!!
Te is és a többiek is vigyázzanak magukra és nagyon drukkolok mindenkinek!! Megérdemelnétek már,hogy végre sikerüljön!!!
Puszi
Esztike, de örülök, hogy bejelentkeztél!!!
A szűk másfél évvel ezelőtti tagakból már csak én maradtam baba nélkül, de azért nem adom fel. Örülök, hogy jól vagytok, édesek a srácok. Bárcsak megvehetném a hordozókat, legszívesebben mindkettőt!!! De sajna nincs kinek.
Vigyázz a prüntyikre és magatokra is nagyon!!!
Sziasztok Lányok!!
Élünk és virulunk,mindig olvaslak Titeket hellyel-közzel, csak időm nincsen írni, meg nem is ismerek már mindenkit ezen a fórumon! És hozzászólni sem tudok a lombikos témához!
Azért nagyon drukkolok ám mindenkinek!!
Mi megvagyunk, már lassan 10 hósak a srácok,egyre többet mocorognak, tudnak, dumálnak! Most sajna betegek voltak, de már gyógyulóban.
Azért is írok, ha esetleg tudna valaki olyan embert, akinek bébihordozóra volna szüksége, mi eladnánk a miénket, akár külön -külön is, teljesen jó állapotú, kb. 8 hónapot használtuk, és elég keveset!! Semmi hiba nincsen rajta. Ja, és 0-13 kg-ig használható! Darabja, 10ezer Ft. Ha kell képet is tudok küldeni !
Előre is köszi!
Minden jót!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..