Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

4731. Eroka81 (válaszként erre: 4726. - Kriszta 78)
2011. ápr. 29. 17:32
Meglátod, kicsit megnyugodtok, neki álltok a kövektező lombiknak és sikerülni fog!!! :)
4730. Eroka81
2011. ápr. 29. 17:30

Jaj csajok baj van! Remélem nem nagy! Megjött a vérvételünk eredménye. A férjem TTGM-je 467 U/ml lett, ami nekem 0.20! Szóval erős a gyanú, hogy lisztérzékeny! Kapott is időpontot gastrocopiára máj. 3-ára 8.30ra! De! Cukros, innentől kezdve éhgyomorra nem tud menni 8.30ra, na persze meg hallani se akar a tükrözésről, mondván, nincs semmi baja... Ez kilőve, tuti nem megy el!

Az én eredményeim közül ami rossz lett

GOT 46+ U/l

GPT 70+ U/l

C4 0.13 - g/l

ATPO 520.1+ IU/ml

Ebből az ATPO-t tudtam kibogarászni, ami normális esetben 0-20 között van. Ez a pajzsmirigy gyulladásra, alulműködésére utal.

Ha nem így van, javítsatok ki!

Lassan mindenkinek kiderülnek a "kórságai" :)

4729. Eroka81 (válaszként erre: 4724. - Andus80)
2011. ápr. 29. 17:23

Immunológia, ahol a fertőző van (zárda felől mész be) és a "sárga" épület. Földszinten oldalt kell bemenni és a bejárati ajtóval szemben vannak a sorszámok.

Genetika az MR labor mellett van az "üveg" épület, 3. emeleten. Becsöngetsz, aztán beengednek :)

4728. Kriszta 78 (válaszként erre: 4727. - Newlife101)
2011. ápr. 29. 16:28
Ez olyan mint a Gonapeptyl?Én azt kaptam,amit Te kapsz,azt nem ismerem..
2011. ápr. 29. 15:00
Kriszta kérdezted ki hol tart, én már kapom a suprefact-ot...:)
2011. ápr. 29. 13:47

Andus,most irigyellek a fagyibabáidért:).

Rossz,hogy mindent a legelejéről kell kezdeni...

Bár annyi jó van az egészben,hogy minden eredményünkket elfogadnak,csak a 3.-és a 21.-napi vérvételre kell majd elmennem.Júliusban szeretném elkezdeni a szurikat,és augusztusra a beültetést.

Csajok,húzzunk bele,és indítsunk el egy sikeres szériát:).

Nekem,ha nem sikerűl a következő,akkor mi hanyagoljuk a lombikot.Tehát sikerűlnie kell,mert nagyon szeretnénk azt a közös babát,babákat..

Kitartást,és pozitív hitet mindenkinek!!!

4725. andus80
2011. ápr. 29. 13:02
Azt még elfelejtettem megírni nektek, hogy megkérdeztem Cs. dokit az asszisztált heachingról, és azt mondta, hogy ezt mindig mindenkinél megcsinálják, ha vastag az embriót körülvevő burok. Szóval tök mindegy, hogy hányadik lombik meg ilyesmi.....
4724. andus80 (válaszként erre: 4722. - Eroka81)
2011. ápr. 29. 12:22

Na, mindegy, vettem már Gravidát. :-) Végülis nem hiszem, hogy ezen fog múlni bármi is.....

Minden esetre barátibb ára volt, mint az Elevitnek...

Írt ma fel Cs. doki Utrogestant, aztán kedden reggel 8- kor kell felhívni őket, hogy mennyi embrió ébredt fel. 10 körülre kell majd leérnünk.

Így éppen jól jött ki, mert hétfőn el tudunk menni az immuno és genetika vizsgálatra.

Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy hol találhatók ezek a rendelők? Melyik emeleten?

4723. Eroka81
2011. ápr. 28. 20:13
Andus! Szoríííítok nagyon-nagyon-nagyon :))))
4722. Eroka81 (válaszként erre: 4719. - Andus80)
2011. ápr. 28. 20:12
Én a Femibion 800 folsav+ metafolin-t szedtem! A Gravida is jó, az Béres termék!
4721. andus80 (válaszként erre: 4720. - Csillag80)
2011. ápr. 28. 19:51
Köszi. :-) Alighanem Ero is ezt írta anno.....
4720. csillag80 (válaszként erre: 4719. - Andus80)
2011. ápr. 28. 19:13
én Gravidát szedek, drukk a fagyibabákhoz!!!
4719. andus80
2011. ápr. 28. 19:04
Ero, azt hiszem te írtad annak idején, hogy vmi új magzatvédő vitamint szedsz, amiben több a folsav. Elfogyott az Elevitem, és gondoltam most olyant vennék, csak nem emlékszem a nevére. Megírnád? előre is köszönöm. :-)
4718. andus80 (válaszként erre: 4714. - Kriszta 78)
2011. ápr. 28. 19:01

Szia Kriszta!

Én holnap megyek ultrahangra, és akkor derül ki, hogy hétfőn, vagy kedden kapjuk vissza a fagyibabákat.

4717. Eroka81 (válaszként erre: 4716. - Csillag80)
2011. ápr. 27. 21:35

Ja igen, bocsi, senkinek nem sikerült! Most én is így vagyok vele, nem görcsölök annyira rá, és pozitívan állok a dolgokhoz. Nem is sürgetem annyira, ráérünk.

Hát igen, Cs. doki... Bízzunk Benne! :)))

4716. csillag80 (válaszként erre: 4715. - Eroka81)
2011. ápr. 27. 20:04

pontosítanék, Krisztán kívül senkinek sem sikerült, de neki sem Tapolcán. Na de most!!! Szerintem mindenki elkezdett a végére járni a dolgoknak, lesz ám ennek eredménye, majd meglátjátok! Karának pl. ott az ellenanyag, amit lehet kezelni, Csillag30nak polipusz lett eltávolítva, ezek mind okozhatták a sikertelenséget. Aztán majd csak kiderül mindenkinél a KEZELHETŐ bibi, én most pozitivitással ostorozom magam, altökéltem, h. Cs. doki "csinál" nekünk babát:-) Szerencsét kell hoznia, és kész. Én meg a lehető legtöbbet megteszem az ügy érdekében.

Kriszta, amúgy mi már csak nyáron megyünk, most nem tudok hiányozni a munkahelyemről még 2 hónapig (érettségi...nem szúrhatok ki sem a kollégákkal, sem a diákjaimmal)

4715. Eroka81 (válaszként erre: 4714. - Kriszta 78)
2011. ápr. 27. 19:34

Nekem március 10-én volt a második beültetésem 8-8-7 sejteseket kaptunk vissza, de sajnos nem sikerült... most voltam immunon, genetikán, egy darabig hanyagolom a dolgokat, mert hát az anyagiak...

Jó formán rajtad kívül SENKINEK nem sikerült! Eddig! Benned bíztunk...

2011. ápr. 27. 11:32

Sziasztok!

Megírjátok röviden ki hol tart a lombikkal?

Van valaki aki kb. már tudja,hogy mikor megy újra?

Köszönöm,szép napot mindenkinek!

2011. ápr. 26. 21:04

Szia Eró!!!!

Én a nőgyógyival szemben dolgozom, nap mint nap látom hogy szívják a bagót, én is nekiindultam párszor, hogy beszólok de szerencséjük volt, hogy nem értem rá :P

Igen, annyi cső volt és tényleg sokan voltak...még engem is megvárattak először :S

Úristen Kriszta! Ez nagyon nagyon durva, leesett az állam, mikor olvastam :(((((

Kitartás, sajnálom!

4712. Eroka81
2011. ápr. 26. 20:25

Csajok! Voltam genetika+immun-on! Andus! Ajánlom, hogy időben menjetek (máj.2-án), mert baromi sokan voltak... 7.15 körül odaértünk (akkor ért be a buszunk), mondta az asszisztens hölgy, húzzunk sorszámot! Elsők voltunk! Majd átmentünk genetikára, onnan vissza vérvételre immuno-ra, majd vissza genetikára, majd ismét vissza immuno-ra... pff! Vérvétel az nagyon komoly volt! Csak pakolgatta a hölgy a csöveket, én csak lestem! 12 kémcsővel vettek le! Férjemnek nem is mertem mondani, csak annyit mondtam, hogy "Mehetsz!" :) Totál kiakadt! Pasi.. :)

Amikor végeztünk, jöttünk ki a kórházból, szülészet előtt mentünk el... pár kismama ott állt az épület előtt (olyan...) és cigiztek! Annyira ideges lettem, de a férjem csak csitítgatott. És ilyenkor mindig eszembe jut az orvosom szavai, hogy lehet Te vigyázol magadra, mindent megteszel, hogy egészséges gyermeked szülessen, végig aggódod a terhességed... más el se jár gondozásra, azt se tudja, hogy terhes... és megszüli a nyolcadikat... És itt vagyunk Mi! Kriszta! Nagyon le vagyok törve! Kitartás Csajszi!

4711. Eroka81 (válaszként erre: 4706. - Kriszta 78)
2011. ápr. 26. 20:11
Nagyon sajnálom! Nem hiszem el! Ilyen megtörténhet? Férjem is csak csodálkozik, hogy ilyen "hülye" dolog miatt... Nem is tudom mit mondjak? Őszintén nagyon sajnálom Kriszta!!!
4710. Sára2008 (válaszként erre: 4709. - Kriszta 78)
2011. ápr. 26. 16:12
Nagyon sajnálom ami veled történt...a golyók is nagyon jók , én ezt a fajtát amit Te használtál nem ismerem , igaz a golyó majd egy kicsit folydogál ..de ez legyen a legkevesebb..hamar itt az augusztus ..tudom mit érzel ..sajnos én is átéltem.. már kétszer ..Kitartás ...
2011. ápr. 26. 11:31

Csillag,Andus,köszönöm a vígasztaló szavakat...

A mi kapcsolatunk amúgy is nagyon jó volt,harmóniában,szerelemben áltünk,de ha lehet,akkor ez még jobban összekovácsolt minket.A párom nap mint nap látta,hogy mennyit szenvedtem,és milyen rosszúl voltam,és olyan nagyon becsűl és tisztel azért,hogy ezek után megint belevágunk..

A Crinone gélt a 12.héten péntekig használtam,de az utolsó héten csak 2 naponta használtam.Igen emlékszek,hogy nagyon utáltam,legközelebb biztosan

azt a golyócskát fogom használni..

4708. andus80 (válaszként erre: 4706. - Kriszta 78)
2011. ápr. 26. 10:35

Jaj, Kriszta, annyira sajnálom.... :-(

Nem, számítottunk rá, hogy legközelebb ilyen hírekkel jössz. Annyira örültünk mi is nektek.....

Tudom, könnyű mondani, de próbáljátok meg összeszedni magatok, mert ugye csak pozitív hozzáállással sikerülhet a következő. Mert tuti, hogy sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legyetek minél többet együtt a pároddal, és beszéljetek a dolgokról. Ez segít, hidd el!!!!

Mi is veled vagyunk, tudod, bármikor meghallgatunk, ha szükséged van rá.

Még a 13. héten is kellett adnod a crinonét?

Pedig emlékszem, már a legelején el akartad hagyni, vagy legalábbis ritkítani, mintha csak megérezted volna.... :-((

Tényleg nagyon sajnálom, Kriszta, nem tudok mást írni.....

Puszi

4707. csillag80 (válaszként erre: 4706. - Kriszta 78)
2011. ápr. 26. 10:15
Kriszta, nem tudom , mit mondhatnék, azon kívúl, hogy borzasztóan sajnálom, ami veletek történt. Nagyon sok erőt kívánok nektek, hogy átvészeljétek ezt az időszakot, és készüljetek az augusztusra, szerintem is nagyon jó esélyeitek vannak, hiszen elsőre dupláztatok, a következőnek sikerülnie kell, minimum a 30valahányadik hétig!!!!
2011. ápr. 26. 10:01

Sziasztok!Ne haragudjatok,hogy eltüntem..Nincsenek jó híreim..Április 11.-én be kellett feküdnöm kórházba,mert néha fájdogált a pocim.Ezen az éjszakán 40 fokos lázam lett,infúziót kaptam,lázcsillapítót,meg vért vettek.Nem volt semmi előjele ennek az egésznek.Egész nap és még 3 napig volt ilyen magas lázam.Estére meglett a vérvétel eredménye,20.000 lett a fehérvérsejtem,ebből tudták,hogy gyulladás van valahol.Szerdán hajnalban elfolyt a magzatvizem,elkezdtem vérezni,görcsölni.Csináltak ultrahangot,akkor még az egyik babánál rendben láttak mindent.Csütörtökön már úgy ébredtem,hogy iszonyat görcsöltem,és véreztem.Délután 5 kor az egyik babát elveszítettem,elvetéltem.Ultrahangon kiderűlt,hogy az a baba ment el,amelyik előtte még rendben volt.A másik babát szabályosan kiszedték belőlem.Azután vittek a műtőbe,mert a méhlepények nem jöttek ki.Egészségügyi küretet csináltak..

Tehát 13 hetesen elvetéltem,április 14.-én.Közben megjött a leoltás eredménye,2 féle baktérium tenyészett ki,Streptococcus,és E.Coli.Ez okozta a vetélést.Állítólag a Crinone gél felhelyezésénél(müanyag letörős a vége)felsérthettem a hüvelyemet,és ezért tudott ennyire elszaporodni.

Azóta is hőemelkedésem van folyamatosan,naponta 3-szor kellett visszajárnom vénás antibiotikumért,aztán amikor már nem tudták hová beadni,mert minden vénám szétment,most tablettásan szedem,még 5 napig.Nagyon összetörtem lelkileg,nehéz feldolgozni,ezt az értelmetlen vetélést.Olyan boldogok voltunk...

Augusztusra beregisztráltunk újra,még egyszer megpróbáljuk a lombikot.Azt mondják,hogy mivel elsőre sikerűlt,ezért jók az esélyeink.Nőgyógyász váltottam,most egy nálam 4 évvel idősebb pasihoz fogok járni,ő műtött meg.Tehát ismeri a történetemet,és megígérte,hogy különös figyelemmel fogja végig kísérni a terhességemet,hogy mégegyszer ne fordúlhasson ez elő...Hát ennyi a történetem..

Puszi mindenkinek!

2011. ápr. 25. 17:41
Arra én is kíváncsi lennék, mi az a 8 féle vizsgálat, aminek jónak kell lennie Sára..
4704. Sára2008 (válaszként erre: 4703. - Newlife101)
2011. ápr. 25. 08:09
Köszike..
2011. ápr. 24. 21:52

Sziasztok!!!!

Voilá: [link]

:)

4702. Sára2008 (válaszként erre: 4700. - Andus80)
2011. ápr. 23. 12:16
Szia ! Szerintem igenis foglalkozni kell vele ..Mert ahhoz ,hogy egy lombik sikeres legyen minden eredménynek jónak kell lenni ..Én is hallgattam rá így csináltam végig sok lombikot, aztán meg műtöttek és azóta egy 3-éves kislány édesanyja vagyok ..

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook