PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Ne aggódj, nekem is 2x1-et írt fel a Török tavaly. Nem volt tőle semmi bajom. Az 5. ciklusnaptól a beültetésig kellett szedni, gondolom utána Utrogestan vagy Crinone gél-t kell.
Én most úgy érzem, hogy a 2x3 Utrogestan már sok, elvileg a magas progeszteron szint okoz gyomorégés, savat, remélem nem hányom végig a 2 hetet még a 12.-ig. :(
😀😀😀Az szerintem tökéletes! Olvastam vhol hogy minnél közelebb van az 1-hez annál jobb, de az 1,83 szerintem már teljesen jó!
Mikor lesz a teszt Tapolcán?
Tőlem a telefonba már.fel is háborodtam mert honnan tudtam volna nem értek hozzá
Ez még 2015 v€gén volt
Ahogy hallom most az első konzin már be se hívnak külön hogy megnézzék a papírokat mielőtt bejutsz az orvoshoz
Kellett szedni egy hormont kb.mint az inszemnél.A clostyt én se nagyon bírtam.4x kellett menni de nem volt beültetésem, mert 3-ból egy se ébredt fel.Nekem 2+1 volt fagyasztva.felolvasztották a 2 db-ot aztán mivel nem volt jó az 1 db-ot.
Nem lehet visszafagyasztani, azért kérdezik meg hogy milyen konstrukcióba akarod fagyasztatni.
Én tavaly az Estrofemet kaptam, csak elmaradt a beültetés.
Ez engem is érdekelne, nekünk is 3 van lefagyasztva, én még arra gondoltam, hogy visszafagyasztják talán. De lehet hogy azt nem lehet már.
Nekem az IR az első kettő érték tökéletes volt az inzulinnál, a 3.kicsi eltéres.Az cukor mindháromnál tökeletes.
3 orvos nézte utána és most 4 év után jutott eszükbe foglalkozni vele
Nőgyógyász küldött, nem kellett fizetnem
Aki IR-es ismerősöm van, annakmind kiderült a 3 pontosból
Az endos doki azt mondta ő ránézésre is megmondja, a vérvétel csak egy része
Haj, bőr, testalkat, evési szokások, wc-zési szokások.
Sziasztok
Volt mostanaban valaki fagyasztott embriokert? Hogy kell szamolni ha megyek mensi masodik vagy harmadik napjan akkor onnantol hany nap a beultetes?
Szerintem bármelyik maganlaborban megcsinálják az öt pontosat is, csak drágább. Nekem zegen szó nélkül megcsinálták. De barátnőimnek Sopronban és Szombathelyen is. Nincs az árlistán fent, de nem problémáztak. A kiértékeltetése már nehezebb.
Már jobban. A hasam már nem annyira nagy, de néha szörnyű gyengeség kap el. És eljött a nem tudok aludni időszakom. Ma háromkor keltem. Ebéd kész, minden internetes ügyet elintéztem, kitakarítottam, és még boltba is elsétáltam. Persze fáradtnak fáradt vagyok, de aludni nem tudok.
Szia! Köszi! Közben én is jobban utánanéztem 4 vagy 5 pontos tényleg precízebb a soványabb testalkatú lányoknal. Árban nem is vészes egy ilyen szűrés, de hogy hozzánk legközelebb csak Pesten találtam privát helyet ahol 5 pontosat csinálnak....
Nelli8 te hogy vagy?
Borsika voltál ma? Vagy elviszik hétfőig.
Mennyi indult fejlődésnek?fagyasztás?
Detralexet javasolt. És azt, hogyha tudok mozogni, akkor tegyek-vegyek. Nem megerőltetőt persze.
De már az sokat segített, hogy uh-n mindent megmutatott, átbeszéltünk és tudom, hogy mi történik bennem. A rakat kérdésemre választ kaptam. Az ismeretlen sohasem olyan ijesztő. Nagyon furcsa éles fájdalmaim vannak közben-közben. Uh-n megnéztük, pont ott jelentkezik mindig, ahol a víz "feltorlódik". Es hála égnek hasi uh volt. A hüvelyi uh a hiperstimulacio óta nagyon fáj.
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..