PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szia!
Nekem az volt, ket hete volt a beultetes.
En szerettem, nagyon konnyu hasznalni, mellekhatas nem volt. Elso kontroll utan emeltek az adagon, h biztos eleg vastag legyen a mehnyalkahartya. En reggel es este furdes utan fujtam, kb egy percig vigyaztam, h szaradjon, aztan ennyi. Sok sikert!
Sziasztok! Minden nap olvaslak benneteket, szorítok mindenkinek!
Mi a januári sikertelen lombik után tegnap voltunk megint. Fet lesz márciusban. Lenzetto sprayt kaptam. Van valakinek tapasztalata ezzel a gyógyszerrel?
Szio nekem kesett tole par napot, az a jellemzobb.
De ha nem
Jon meg, 14 napig, vissza kell menni egybol es sztem adnak norcolutot ami majd meghozza
Én Gonapeptyl injekciókat kaptam hétfőn. Holnap kell kezdenem. És azt mondta a doki, h ha 20 napig nem jön meg akkor telefonáljak.
Mitől függ, h ki mit kap és hány napot kell várni?
Sziasztok!
Volt már vki úgy hogy a suprefactól nem jött meg a vérzése 14 napon belül?
Ugye akkor vissza kell menni mit csinál a doki akkor?
Vagy tovább kell szúrni?
Köszönöm a segítséget
3 inszem, 3 lombik.
Kèsőn kezdzem 37 évesen
Nem mondta a saját nőgy.h.mikor, azt mondta pár hònap
Marmint persze csak az a resze jo h tud sikerulni ezek szerint
Nekunk még sosem volt pozi :( pedig elvileg nincs semmi gaz
Értem, nehez kerdes igen :(
Mondtak erre amugy valamit h a nyalkahartya mikor fog rendezodni ?
Hany lombikod is volt?
Huh en ezt nem is tudom hgy hgy van. Mi bementunk es annyit megkerdeztunj h volt e icsi (mert annyira nem akartuk h legyen ha nem muszaj) es megnezte a papiron es szerencsere mndta h nem vlt ra szukseg. Aztan annyit mndott h mind a 10 embrió nagyon jó parameterekkel rendelkezik ugyhgy tutko felebrednek tobbsegeben majd.
Ugyhgy ilyen sejtes dolgokat nem is kerdeztem😬
Neked ki a dokid? Mindig elfelejtem mar h kinek ki :) Török?
Abszolút jól dontottunk mert mst is fajdogal a hasam sajnos meg nagyon puffadt (bar Gogos ranezett es azt mndta h nem veszes a puffadas),de ugye estere rosszabb mindig meg mndjuk o nem feltetlen tudja h milyen lapos volt🤣
Persze itthon azert elbőgtem magam mert nekunk vhgy mindig kozbejon valami, csuszas, vagy karacsony vagy barmi ami miatt mar kb masfel eve jarunk oda es megis eddig ,,csak” harom inszemunk vlt meg egy fel lombik 🤧 de hat ezek vagyunk mi😬
Neked puffadas van még? A beavatkozas nem vllt kellemetlen?
Még gondolkodunk, ha sikerülne is elmùlnékb45 mire szülnék.
És nem volt eddig semmilyen hormonális problèmám, de az utolsò lombik òta még mindig nem álltam vissza rendesen (4.ciklus).A mensim továbbra is pontos, de 3-5 nap rendes mensi után még a peteérésig barnázok, és decemberben is irreálisan vastag volt a nyálkahártyám, már félidőben 20 mm.
Szòval nem tùl biztatò ez így nekem.
Ma egy kicsit meg is lepődtem egyébként, mert egy 12-es és egy 9 sejtes embriót kaptam vissza. Én úgy tudtam 3. Napon 4-8-9 sejtesek. Remélem ez jót jelent.
Szerintem a te esetedben a legjobb volt várni, akár életveszélyes is lehet a túlstimuláció.
Nekem kevés folyadékot láttak. Nagyon bizakodó vagyok... de megfogadtam nem tesztelek csak Tapolcán. A múltkori is negatív volt itthon, ott meg pozitív lett. Pedig 10essel teszteltem...
Szio
Ujra megprobaljatok vagy még gondolkoztok? 😊
Sziasztok!
Mi oktòberben feliratkoztunk a listára, mert akkor még semmit nem tudtak mondani csak hogy tavasszal jekentkezzünk.Nekem az március, április.
Ma hìvtak, hogy szeretnénk-e, és ha igen, akkor az április elsejéhez közelebbi mensikor telefonáljak, mert májusra beterveztek.
Ha nem, akkor is jelezzem.
Akkor mégis csak van vmi listájuk...
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..