PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen 3 hónap múlva újból megyünk. Szerintetek mit kell kellet volna másképp csinálni?
Már én is sírtam eggyet !!!😥😥 Bízom benne h egy igazi kis túlélő lesz!!!!
😀 Ő megmarad! Barátnőmèk is így voltak, teljes elkeseredés hogy "csak" 1 és ő sem a leggyorsabban osztódik. Hát ez a "csak" egy mára már óvodás 😀😀😀
4ből 1 indult osztodásnak,de az is le van maradva...ha holnapig nem történik semmi vele,akkor meg lesz a beültetés!!
Kalapál a kalapács helyett!!😂😂😂😂
Én is osztottam-szoroztam nálam se úgy jött ki 😀 pozitív tesznek bármikor örül az ember!!Isten szóljon belőled h 4-et látsz!!! Egyre rosszabbul érzem magam,kalapács a szívem (15 perc múlva hívhatom őket ) 🙀🙀
Izgulok veled! Én 4et látok neked, hogy 4 lesz jó! 😉😉😉
Végre megjött. Telefonáltam kedden kell menni. Hát így jól "megkésve" kezdjük a stimut. Pedig en mar milyen jól kiszàmoltam mindent hogy mi mikor fog történni. Előzetes számítasaim alapjan ha minden terv szerint ment volna akkor férj 30.szülinapja lett volna a teszt napja. Milyen jó ajándrk lett volna egy pozitív teszt 😉. Ember tervez Isten végez 😀 Na sebaj, pár nappal később is tuti örülni fog neki 😀
Sajnálom!! ☹️ Fel a fejjel!!
Sajnálom! Kitartást! Mi a köv. terv? Újabb lombik 3 hónap múlva ?
sajnos nem osztodot 😭☹🙁de nem adjuk fel
Sajnálom!! Téged hívtak azóta a PRI-ből az időpontod miatt???
Nálunk se mondta a doki konkrétan h az miatt,de további vizsgálatot se kért!! Még 4 óra várakozás megtudom h hány picurom maradt!! (Egyre jobban izgulok!! 😊
Nem erre fogták de ez is lehet.
Minden vizsgálaton voltam, bgenetika, immunologia, gasztroenetrologia, endokrinologia, vírusvizsgálat, 2 évet ezzel töltöttem semmi
Petezsák után nem ment tovább
Egyszer miss ab, másodszor megvárták míg magától kijön, mert nem akart a nyálkah.hegesedéseket okozni
Ugye akiknèl ilyen dolog van, ott rendszeresen nézik az ellananyag szintet és ha meghalad egy bizonyos szintet akkor vmit adnak az anyának szülés utan pedig kötelezően kapnia kell vmi szurit ( gondolom ez az az anti D) a második terhesség miatt.
De nekem vmiert úgy rémlik hogy a terhessèg ennyire korai szakaszában még nem termel az anyai szervezet antitesteket a baba ellen rh összeférhetetlenség esetén
Korai vetélésnél mind a kétszer erre "fogták h ez miatt van ??? Ebben a témában nem vagyok annyira jártas.. (barátnőmnek azt mondták h nem tudják h ez a pontos oka,de lehet ez is ) nem is vizsgálták tovább !! Missed ab-ja volt,nem volt szívhang a picinél!! Nem akarok indiszkrét lenni,nálad/nálatok hogy volt?? Csináltak további vizsgálatokat??
Ha kettő van akkor mind a kettőt beültetik
Én is így voltam
Nem érdemes fagyasztatni mert olvasztásnál is sérül, akkor inkább be
Én is/mi is így vagyunk mindketten 0 de egyikünk + másik negatív
2X volt korai vetélésem kaptam anti D-t
Ami fura anyu és apu is így volt, jó későn születtünk a tesómmal és emiatt neki a terhessége alatt minden nap el kellett mennie injekcióra
Remélem,főnököm már mondta ha nem sikerül akkor pénteken már vár dolgozni !!!
Nyugi! A beszélgetéseknek biztos meg lesz a hatása 😀
Nem tudok még semmit ,holnap délelőtt kell hívni őket!! Addig megy az izgulás!!
Ügyi vagy! Mind a kettőt kéritek is vissza?
7 sikerült abból 6 jó volt 2 sikeres és holnap megyünk hogy beültessék 😁
Nálatok mi újság? Milyenek a számok?
Ha holnapig se jön meg akkor felhívom őket reggel hogy leugorjak e a köv.receptekért a hosszúhétvége miatt mert hátha pont úgy jön meg vagy ráér hétfőn
Jó reggelt! Nekem is késett a gonapeptyl-től,de csak egy napot!! Sztem ne izgulj ez miatt!! Tapolcán nem dolgoznak az ünnepek alatt???
Nálunk a férjem A negatív úgyhogy akkora gáz nincs.
Hát egyenlőre fennakadtunk az első akadályon, eddig még nem jött meg a menzeszem 😂😂. Hát ugye mikor az ember nem várta mindíg megjött, most úgy egyszer örülnèk neki igazàn es nem.
Mennyit késhet a Suprefact-tól? Már azon agyalok hogy mi lesz ha a hosszúhétvégèn jön meg mondjuk csütörtökön, akkor hétfőig nem tudok lemenni a stimus szerekért, izgulok nehogy kicsússzunk.....
Sajnos igazad van ebben,barátnőm is o rh negatív,8 hetesen elvetélt..ő kapott vmi injekciót(anti d ) azt hiszem ez volt a neve!! Baba azota sincs naluk!! :(
Hát a O- a nőknél a teherbe esés miatt nem a legjobb :(
Nálunk is 0- és 0+ van
És a Gőgös is mondta, hogy ez nem a legjobb kombó
Emiatt voltunk összeférhetetlenségi vizsg.és alvércsoport vizsgálaton
Milyen jó vércsoportod van,na meg ritka is!! Vigyázz magadra !!
Mikor kezded a stimulálást??
További ajánlott fórumok: