PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Igen nekem is a saját nőgyógyászom csinálta mi már úgy mentünk Tapolcára hogy megvolt. É se éreztem ezt az UH vezérlés alatti zseléset csinálta. Kórházakban csinàlnak rtg sugárral én azt nem is engedtem volna.
Nem tudom hogy ezt az UH-at nem e csináljàk Tapolcán?! Mert sok plusz extra felszerelest nem igényel, kell hozzá ez a spéci zselé amit rendelni kell UH meg katéter. Persze ha igen nyílvàn pluszban kell érte fizetni
Nem tudom hogy érted a kérdést de ott Tapolcán nem nézik meg
Majd ajánljákh.menj és csináltasd meg
Igaz@ból addig nincs inszem
Nekem sima nőgyógyász gy megcsinálta h.észrese vettem és utána 1 óra múlva már dolgoztam
Ciklus 10.napj@n ajánlott
De az elöttem író minden lehetőséget leírt
Nelli! Örülünk hogy írtàl! Szuper ügyes vagy hogy 3 babóval olyan sokaig kihúztad a várandóságot és ennek hála ilyen "gyorsan" hazamehettek.
Nem tudom melyik kórházban vagytok de ha a későbbiekben nem juttok ott segítséghez nyugodt szívvel ajánlom a Zalaegrszegi kórhàzból dr Elmond Beatrix gyeremekorvost gyermekneurológust. Engem tanított, picit fura a stílusa de nagyon segítőkész és jó szakember.
Nem magyarázzàk el a MRI-t mert ugyse értenétek? Ezért is orvosok hogy betegségeket úgy eltudjanak magyarázni hogy a " földi halandók" is megértsék.
Pici lányotok biztos szuper erős plusz az agy ennyi idős korban még nagyon nagyon plasztikus regenerálódásra képes vagy más területek tudnak átvenni funkciókat.
Személyzettel ne foglalkozz! Csak magatokra koncentrálj! Te hogy vagy fizikailag?
Sziasztok!
Regen jelentkeztem. Jövő hét elején, ha addig nem történik semmi, akkor mehetünk haza. A fiúk teljesen jól vannak (állítólag). A kislánynál szerencsére semmilyen anyagcsere zavar nem igazolódott, de az agyban elváltozások vannak. Nem tudnak semmi konkrétat mondani az okról, jövőről, de néha úgy érzem, hogy jobb is. Mondták már ki rá, hogy halálos betegsége van, majd pár óra múlva, hogy mégsem (egy elnézést vagy barmi nélkül), az mri leletről meg nem gondolják, hogy részletes tájékozató kellene, úgysem értjük meg, majd a zárójelentésen rajta lesz. Részletekkel nem akarnak terhelni minket, legyen nekünk annyi elég, hogy baj van. És bajban méretik meg az ember. Mi is és az egészségügyi személyzet is. Hihetetlen különbség van orvos és orvos, nővér és nővér között. Amikor szabadulunk, szívem szerint világgá kürtölném mindket tábor névsorát. Mert van, akiknek mérhetetlen hálával tartozunk és vannak, akiket szívem szerint feljelentenék. Mélységek és magasságok, hihetetlen.
Csak jussunk haza és vehessem én kézbe az irányítást, mert ez így nem visz minket előre.
Így már értem.
Az hamar itt van
Annyi meg kell a szervezetednek
Probáld ki a fehérje fogyasztást hátha hamarabb regenerálódnak a dolgok és eltűnnek a ciszták
Pedig annyira bíztam benne hogy vhogy mégis baba van.
Bátor kemény csaj vagy és ketten végicsináljátok a következőt is. Ez volt a bemelegítés.
Ciszták miatt ne izgulj! Felszívódnak! Esetleg Avivázas? Nekem sima ciszta múlt el tőle.
Ma már nem kell adnom! Következő lombik előtti konzultáció lesz! Ha vasárnap megjön a menszim 17.én kell mennem újra !!
Mai vérvétel eredménye lett az hogy nem vagyok terhes !! Sajnos nincs fagyasztott babánk!!
Dorka! Mikor mész Pécsre?még adod a sárgatestet?
Milyen konzi lesz júniusba?
Most akkor kimondta vki vhol h.nem vagy terhes?
Van fagyasztott?
Kell még vmikor telóznod?
Ne egyél annyit
Kiméletesen.sok folyadék, fehérje, kímélő kaja
12? Na ja hogy is van a CSOK 10 plusz 10 3 gyerek után? Akkor az nekünk 4x megvan 😂😀
Kell némi humort is a dologba vinni máshogy nem lehet ezt csinálni. 😀 Ha egy olyan 6-os szam körül megmaradna hétfőig akkor már tényleg nagyon elégedettek vagyunk.
Én is jól vagyok bár megmondom őszintèn dèlelőtt fájt kicsit a hasam, mostmeg estére úgy felpuffadtam hogy csak na. Saccra úgy nézek ki mint egy 6 hónapos terhes. Gondolom ez a leszívás és a stimu utóhatasa meg a férjemé aki egyfolytában etet ( ő szakács) hogy még csak ezt meg még csak azt mert kell az energia 😀
A gyógyszerek még dolgoznak ott akár hónapokig
És megszúrták a petefészket néhányszor, lehet pici vérömleny
A ciszta meg gyerek is lehet....hallottam már ilyent
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..