Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
:D
én őszintén megmondom fogalmam sincs mi ez, csak a párom mondogatta, hogy úgy volt hogy dec. 6.án állunk neki hogy mondassuk hogy a Mitulát bátti hotta! ráhagytam, aranyos ahogy mondja :D
filmből van?
A titkom része vagytok ;)
Senkinek nem mondtam hogy fórumozok :)
Ebben tök igazad van.. jobb teljesen tisztázni mindent már az elején. Mégis mindig a nőre van hárítva, ha nem sikerül. Biztos a peteérés, meg a stressz meg minden ilyen. Holot lehet hogy apa anyaga nem az igazi.
Negyed 2 van, és még nem jött meg :)
Bár ugye amúgy sem szokott megjönni, csak most iszok rá gyógynövény teát. csütörtöktől szabin vagyok. ha addig sem lesz semmi, veszek egy tesztet, és titokban megcsinálom :)
Akkor szerencsés vagy vele. :)
Nekem a párom azt mondta, h akkor megy majd el vizsgálatra, ha nálam minden ok, mégsem jön a baba.
Habár én nyugodtabb lennék, ha ő is alávetné magát. Legalább Őt kizárhatnánk... :/
na itt vaok,csakvoltak nálam
csak vitam 12eft egy hónapra,ami gyorsítja a spermákat,mozgékonyság,egészség,szaporitja öket:)ilyesmi:)
semmi baja
majd irok
Én is reménykedek benne, hogy a jövő karácsonyt már 3-asban fogjuk tölteni. :)
Mikorra várod a mensit?
Megkérdezhetem, h párodnak mi a baja, és hogy azt hogy vettétek észre? Illetve hogyan vetted rá a vizsgálatra?
Na hajrá akkor .
Köszönöm kérdesed tamcs,megvagyunk,csak egy fikarcnyi időm sincsen.Jön a kari...2munkahely és sajnos nincs ki fözzön,takaritson helyettem...
Aztan varom,hogy megjöjjön és closti kúra:)
4napja elkezdtünk terhes és vitamint szedni,párom meg az "ö bajara"valót:)
Remélem 2013 a mi évünk lesz!!
Szia!
Semmi extra továbbra sem. A barnázás egy az egyben elmúlt, teljesen olyan volt, mintha ez lett volna a mensi, csak mennyiségileg sokkal kevesebb.
Illetve tegnap észrevettem, hogy minimálisan ugyan, de volt pici átlátszó folyás.
Az meg elvileg pé-kor van, nem?
A hőm még nem esett le, figyelem azt is. :)
Ha a barnázást mensinek betudom, akko ma vagyok a 11. napon...szóval majd kiderül.
Veled?
Igeeen, tudom. :)
Néha elkap ritkán a pesszimizmus...de ilyenkor (is) jó, hogy itt vagyok köztetek, mert helyreráztok! :)
Sziasztok csajok!
Nadáné mizujs veled?
Úgy-úgy :)
(de a másik fórumokon is ám ;)
Ma kéne megjönnie, de nem fog. persze nem azért mert baba van, hanem mert úgy tartja kedve a drága petefészkemnek, hogy nem csinál nekem menzeszt :)
persze ha nem jön a napokban, úgyis csinálok tesztet, mert még kezdő naíva vagyok...
A nevükben köszönöm!
Remélem majd egyszer, de még a közeljövőben egymásnak is gratulálhatunk ;)
Hajajj! Sógornő megszült, Botond baba világrajött ma reggel :)
Délután megyünk be hozzájuk, most alszanak.
Karácsonykor babázhatok :)