Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
csak nyugodtan :)
írni akartam, hogy bármikor ha úgyérzed írj!!!
bizony sokat segít, mert másképp látja a dolgokat....
jaj ne is mond, nekem meg most megy el szombaton párizsba dolgozni.... :'(
igen :)
így neked is könnyebb lesz :)
én is igyekszem mindig vidámnak lenni
a barinénim már kivan tőlem.. kérdi mi van, mondom semmi... aztán egyszercsak olyankor kap el mikor már bőgök és akkor mondja, hogy tiszta hülye vagyok, már rég túl lennék rajta, ha legalább vele megbeszélném...
:) Tök jó! Akkor átérzed az örömöm :)
Neki is vannak fémpénzei, csak nincs mibe rakni őket, így a szekrényen vannak kirakva.
(Őszintén szólva engem ezért idegesít mert nehéz miattuk törölgetni. De majd most lesz szép tartókája és el lesz pakolva onnan :))
júj....
a lényeg hogy te bírod :)
:)
És az az érdekes,hogy ez csak gyerekkoromban volt,azóta nem hallottam ilyent. Sőt éppen az ellenkezőjét és mégis bennem maradt.
Sok év után tavaly vettem fel először szoknyát.
nekem sincs, de én is leplezem, hidje csak mindenki hogy kőkemény csaj vagyok :D
aztán otthon kibőgöm magam :D
a párom is gyűjtötte régen :)
most szépen elvannak téve, de néha előveszi és nezegeti, esetleg ami hiányzik azt igyekszik megszereni, de alig hiányzik valami :)
mondjuk neki fémpénzei is vannak
igen, ideje ha mindenki végre küldi a szép + tesztes képét :)
tehát hajrá, hajrá!!!!
Most csend van.Érdekes.:)
Csak cigányokkal nem jó kikezdeni.Főleg hogy hétfőn hajnalban rendőrök törték rájuk az ajtót és éppen ezt a gyereket vitték el bilincsben.De a Balu megvéd,nem jön be tőle,az tuti.
Nagyon rendes doki.Pedig sokan előítéletekkel vannak vele szemben,mert arab.De én nagyon bírom,hihetetlenül kedves.Műtét előtt még puszit is kaptam.:)
Zsuka a lényeg, hogy van akinek te vagy a legcsodálatosabb nő a világon :)
tehát legyél csak magabiztos (legalábbis kifelé :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?