Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
majd lesz minden szép sorban :)
mindenből kell újat venni?
Most meg abba hagyta.
Bolond egy időjárás.
:)))))
Calvados színű a konyhabútor, igazából olyan cseresznye színű.
Más bútorunk még nincs, de a konyha már így is egész lakályossá teszi a házat :)))
Szia MIa!
Jól vagyunk, csak az idő ne lenne ilyen szomorú:(
Szia Mia :)
én jól, és te???
Szia!
Köszi jól.
Tényleg nem normális ez az időjárás. Tavaly ilyenkor már régen szoknyában mászkáltam:) Most meg melegítőben, vastag zoknival:(
jól köszi
rájöttem, hogy ha lehajolok reggel (pl zokni felvétel) akkor jön az öklendezés...
nem ez baromira nem normális :(
jövőhéten meg jönnek a harminc fogok.. szegény szívesek....
milyen? alig várom, hogy kapjunk képeket :)
a konyhád milyen színű lesz? és a bútor milyen színű?
biztos tökre szép lesz
nem tudom mondtam már hogy irigyellek??? :D
Szia, köszi jól, csak idegesít ez a hülye idő... Megint téli pulcsiban ücsörgök, júniusban... Ez normális??? :(((
Tegnap megérkezett a konyhabútorunk, jajj, annyira gyönyörűséges, alig várom, hogy ott főzőcskézhessek már :)
Szia :)
akkor megyünk oda testületileg :D
Sziasztok!
Nálunk már nem esik:)
De egész este zuhogott:((( Ma elakartam menni csavarogni, de szerintem ebben az időben nem megyek sehová.
Sziasztok :)
Szép nyári nap....
Zsuka nálunk is szakad :(
öltözz fel melegen, és inkább ha van esőkabátod azt is vedd fel, mert az esernyő nem ér semmit ilyenkor!
Jó reggelt!
Hogy aludtatok?Nálatok is szakad az eső?Itt nagyon,este 6óta egyfolytában és hatalmas szél van.És éppen ma megyek védőnőhöz és menyasszonyi ruhát próbálni.:(
Jó reggelt!
Susika, drukkolunk ;)
köszönöm:-)
aranyosak vagytok
ok,megcsinálom szerdán
jó éjt
kösöznöm a segitséget,ha tesztelek megirom az eredményt,tök szar,hánytam is ma ,a hőm 36.8 volt ma reggel is....nem értem...megyek én is megvigazstalom apát
jó éjt
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?