Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
értem
akkor én egyenlőre nem agyalnék a jósnő szavain, drukkolok viszont
arra nem tért ki a jósnő hogy ha most nem akkor mégis mikor jön a baba?
és hogy érzed amiket mondott az alapján megbízható?
iszonyatos fáradtságot
de ez mindenkinél máshogy van
rosszulét nekem nem volt egészen a 12. hétig, tehát nálam ez nem volt mérvadó
mensi előtt szokott valami tüneted lenni?
cicifájás, görcsök, derék/hát fájás, feszültéség?
és ilyesmit érzel?
Szia
Köszi :)
és te hogy érzed?
volt péd? apáztál eleget?
tünet van akár babára akár mensire utaló?
Szia Manon!
Gyakran megnézem az privi oldalad, gratulállok a babához. Nekem még nem jött össze...hétfőn kell megjönnie de ma azt mondta a jósnő nem vagyok terhes ... vicces vagy igaz?
Szia Nina
én sosem voltam, így én nem tudom
puszka
nem biztos hogy én már leszek
ha nem akkor szépséges hétvégét kívánok.
Remélem az idő nem lesz olyan mint az előrejelzésben...
:((((((
Na csak elkezdtem közben a melómat csinálni :(
Dolgozom egy kicsit.
Pusz!
Majd később azért még benézek!
Nálunk a genetikai vizsgálóba direkt az ággyal szemben a falra fel van rakva és normál méretű tv és ott mindent lehet látni amit a doki :)
Tehát ha mondjuk ő látja és nagyon nyílvánvaló akkor én is látom:)
Mikor a 12 hetesen voltam a baba pont jól helyezkedett 1 perc alatt megmérte amit akart, de még utánna több percig nézegette, újból megmérte vagy kétszer, hogy pontos e a mérés stb.
De kis izék ott nálatok :((((((
mert ez kirendelt doki
és itt a baba egészsége a fontos és különben is nem szabad idegesíteni a doktor urat mindenféle kérdéssel, és különbenis képet se kérjünk, és különben is örüljünk hogy megnézik hogy mindene meg van-e... ezek az aszisztens szavai egy kicsit kisarkítva...
de a lényeg érthető...
ja és ne is várjuk hogy 2 másodpercnél tovább nézi, és azt se várjuk hogy mi láthatjuk mert a monitort nem és nem fogja felénk fordítani....
De miért nem?
Én kedden beszélgettem egy anyukával és mondta, hogy neki ott mondták meg, mert a magándokija sose látta pont olyan helyzetben. Sőt majd csak a szülés előtt néhány nappal sikerült meglátnia.
Itt megmondják, bár nálatok annyi minden másképp van :(
nekem kövre genetiaki lesz és ott nem mondják meg :(
mi is be vagyunk már sózva :D
Júl. 01-én megyek a magándokimhoz, ha látja akkor biztosan megmondja és mennem kell hamarosan genetikaira is, de sztem ott is megmondanák.
Apa már nagyon izgatott, hogy megtudja :)
:)
hamarosan csak kiderül :)
mikor mész köv uh-ra?
és ott ha látható megmondják?
Nem tudom, mikor rugizott nekem és meg akartam dícsérni akkér valahogy az jött a számra, hogy jó kislány, aztán mikor a kajcsit csináltam is beszéltem neki, hogy apának csinálunk fincsit, és mikor ezt meséltem apának akkor is az jött a számra, hogy mondtam a kislányodnak, hogy csinálunk apának finomat, és erre apa is egyből mondta, hogy igen, azért lett akkor olyan finom :)
Nem tudom, csak egy érzés. De eddig inkább biztosabbnak gondoltam a kisfiút, most meg valahogy idefurakodott a kislány gondolata - apa lenne a világon a legboldogabb egyébként :)
De lehet, hogy csak a tudat alattim, hogy lehet ő kislány is nem csak kisfiú!
Nem, mert tudja, hogy van mit csinálnom :( Vagyis lenne, ha csinálnám!
Ja azt nem is mondtam, hogy eddig kisfiút éreztem, most meg valahogy tegnap óta kislánynak gondolom.
Na majd kiderül!
akkor ne dolgozz
nem mondta hogy pályázz haza?
:))))))))))))
Mondjad már, hogy dolgozzak!
Nagyon nem megy!
A főnök már elment, sztem vissza se jön, vagyis remélem :)
még én is munka szönyegét taposom
de lélekben már rég otthon alszom :D
Úgy látom nagyon péntek van!
Vagy mindenki hazament már, vagy mindenki dolgozik.
Nekem speciál dolgoznom kéne, de sok kedvem nincs hozzá, ezért csak itt lézengek.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?