Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Sziasztok!!
Én se birok aludni reggel ötkor már kuruttyolok!!! Nagyon fáj a lábam mindig arra ébredek!! Tudtok valami vizhajtó teát ami nem árt a babának???? Köszi előre is!
Szép jó reggelt :)
Hogy vagytok?
hogy telt a hétvége?
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Én nem sokat aludtam,ideges vagyok mi lesz a mamival.
Hajnalban meg a jobb fülem elkezdett pattogni,most már remélem lassan abbahagyja. 3óta ébren vagyok. Manó már bejelentkezett,de alszik tovább a kis drágám.Ma megyünk a védőnőhöz,ehhez sajnos utoljára.És már csak 98nap van vissza.:)
Sziasztok!már 5óra óta fentvok,pár napja mindig ekkor kelek,mintha fel lenne húzva az órám:-)))
Remélem jólvagytok,és jól telt a hétvégétek!!!
roonie gratulálok neked:-)
Töbiek hogy vagytok?
Sziasztok csajszik!Szeretném megosztani veletek hogy mai napon reggel a babám élet jelet adott magáról egy pozítiv teszt kiséretében.Köszönöm mindekinek a biztatást.
Manon szeretnélek megkérni hogy írj be a kismamák közé sok puszi mindenkinek.
Persze, hogy nem jó a barna :( viszont rengeteg mindentől lehet...és egyedül a hormonhiány miatt elindult vetélést lehet megakadályozni gyógyszerrel, a spontánt nem...:( (mint ahogy nálam sem lehetett) ártalmatlan esetben pedig "csak" egy ér pattan el :).
Örülök, hogy Nálatok minden ok :), szép a pocakod!
Szegényke, de legalább tudod, hogy jó sok terhességi hormonod van :)))
Megvagyunk...semmi különös.
Helló :)
Hányás is van?
Dehogy vagy, stramm Csaj vagy TE!!! :)
És ne sírj :)
Na miért vagy letargikus?
én remélem leszek jobban is:-)
Folyamtos rosszullétek,álmosság,fejfájás:-)
sziasztok!Hogy vagytok?
Én csak rosszabbul,de legalább kicsi kincsünk jól érzi magát:-)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?