Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
értem :)
akkor kb együtt fogunk szülésire menni :D
én meg 22-re időzítettem :D
Mi jól vagyunk köszi.
Hát én 22-23-án voltam, múlthét előtti héten.
Akkor voltunk apával 4 napot kirándulni.
Szerintem nekem már a legközelebbi csak a szülés előtti szabi lesz. Most úgy tervezem okt. 20. a céldátum - addig vagyok, utánna coki.
Remélem összejön.
Addig maradnak pihire a hétvégék.
Várom a 20.-át, mert péntekre esik, tehát ott megint 3 nap lesz :))))
És te hogy vagy Anett?
mikor leszel szabin?
ma már nem dolgozom, tegnap voltam dokinál a torkom full gáz kaptam rá bogyót
a szívemre azt mondta hogy mérjek férnyomást írjam, a pulzus is napi többször, és figyeljek, ha többször előfordul az erős szívdobogás akkor kardiológus, van külön kismamáknak is....
Közben elolvastam mi volt a doiknál.
Remélem csak az idő miatt magas a várnyomásod és a nyaralás megteszi a hatását és szépen lemegy normálba.
SZia Manon!
Dolgozol? Doki?
Sziasztok :)
Beus gratulálok :)
Vigyázz magadra!
Szia!
Ez nagyin jó hír :))))))
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Először nekem is csak petezsák volt, 1 hét múlva meg már látszott a szívverése is :)))))))
Drukk, hogy minden rendben legyen és te is hamarosan átéld milyen mikor rugdosódnak a pocidban - nekem most épp azt teszi :))))
Szia!
Sziasztok! Én is megyek
Sziasztok!
Vigyázzatok magatokra!
anyáéknál még van egy pulim is, ő volt az első kutyum, már 15 éves elmúlt, de még jól van. csak olyan mint egy igazi öregember, rosszul hall, lát és elég zsörtölődős lett, de szép kor!
úgyhogy hátha még a te kis pajtásod is kitart pár évig!
Na csajok, bocsi, de megyek és folytatom a pakolászást!
Puszi mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?