Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
nekem nem, de anyumnak és a nagyimnak igen...
állítólag kevesebb mint rendesen
:D nekem is fiút jósolt februárra...
de mi inkább kislányt várnánk...
De végülis mindegy...
egyenlőre 1 gyereket tervezünk, ha fiú lesz lehet a práom bevállal mégegyet, hátha kislány :)
majd számolj be mit mutatott a teszt, de ne idegeskedj kérlek...
várunk vissza...
pusza
akkor lehet hogy ott van valaki.
De... még mindig azt mondom, hogy ne parázz nagyon, mert akkor gond lehet...
bocsi... de én a kávézást hanyagolnám, nem csak a hányinger miatt...
de ne parázz.. mert ha ott a baba az árt...
figyeld a jeleket, hány napos lehet a pici?
Szia Mano!
Én is hallottam h a hastánc elősegíti a termékenységet, úgyhogy akkor mindent bele! :-)
:(
majd a köv hónapban...
Sziasztok egyébként :-)
Ki hogy van? Nekem sajnos tegnap este tízkor beköszönt a télapó :-(
Az előző témához még annyit, h én pl. fogytam mióta szedem a vitamint.
Szia!
Előszőr is próbálj megnyugodni.
Ha bemész a patikába mond meg hogy te érzékeny tesztet szeretnél és olyat amit a nap bármely szakában el lehet végezni.
Tuti adnak megbízhatót.
Most van valami tüneted? mióta késik?
az a baj, hogy a most kapható gyümikben, zöldségekben kevés a vitamin. alapból én se szeretem a mesterségest és nyáron valszeg nem is enném, de ebben az időszakban inkább szedem.
Azt hallottam, hogy vesekövet okozhat a túlzott kálcium bevitel.
Mástól meg azt, hogy mindenképpen azt sem árt szedni, mert jót tesz a csontoknak és a fogaknak is.
Azért vettem mert alapból is törnek a fogaim... és félek, ha jön a baba rosszabb lesz a helyzet...
de így elbizonytalanodtam... :(
Nekem is ugyanezt mondta az orvos, így én nem elevitet hanem egy másik terhesvitamint szedek, ami a 12. hétig valamint az azt megelőző hónapokra való, sok benne a folsav meg olyan vitaminok amik segítik a felszívódását. Én sem vagyok híve egyébként a mesterséges vitaminoknak, szerintem is jobb inkább olyan ételeket fogyasztani amiből könyebben felszívódik, de sajnos az egyszerűbb kajáktól eltekintve csak hétvégén van rá időm h rendes kaját főzzek.
Manon, a kalcium miért árthat?
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?