Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Elhiszem, hogy szeretnél már túlleni rajta, nem is irigyelek!
Szerencsére nálunk nem kell hasonlót csinálni, mert 2 éve költöztünk be :)
Mondjuk a bejárat mellett a falat én is szeretném átfestetni, mert ott már kicsit koszolódott, de az szinte semmi a tiétekhez képest.
én pénteken szeretnék szabin lenni, de csak ha a fiúk befejezik a tapétázást...
mert akkor hétvégén talán végeznék is a visszapakolással, mert már nagyon elegem van belőle...
Nem baj minden kép jöhet :D
Szia
Szívesen
Már csak 23? tök jó! :)
Nekem is lesz még benne x nap szabi :) Attól függ, hogy az új csaj hogy tud jönni és hogy halad majd stb.
De nagyon szeretnék pl. most csüt-péntekre szabit kivenni, mert a védőnő már nagyon szeretne jönni hozzánk, csak eddig nem tudott, mert dolgozom.
JA, csináltam képet, felrakom, de semmi extra, végülis a szekrényeket már láttátok, csak most egy helyen vannak.
23 nap a mai nappal együtt, ez munkanap :)
nekem -x szabi :)
mi is jól vagyunk köszi :)
:)
Én is alig bírtam reggel kimászni az ágyból, úgy aludtam volna még, főleg, hogy este elég sokáig tombolt Grétike!
Most is csak úgy nyomkodja magát kifele a pocimon - szerintem a lábával nyomkodja a hasfalamat - mit mondjak érdekes érzés.
Hány nap is van még hátra nekünk? Mert ha minden igaz egyszerre lépünk le :)
Egyébként jól vagyunk, köszi!
És ti?
Szia
itt semmi extra, munkaundor mint mindig :D
Ti hogy vagytok?
Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek!
Bocsi, hogy tegnap úgy eltűntem, de meló volt :(
Hogy vagytok?
Szerintem ez természetes.Nekem is minden gondolatom körülötte forog.:)
Most megyek öltözök,aztán irány a védőnő.Később jövök.
Puszi!!!
:D
szegény kicsi lányka :)
Jaj de várom már hogy én is a finishben legyek, persze még maradjon bent, de akkor is várom, kezdek izgatott lenni :)
hiába dolgozom még mindig, és "foglalom" le magam, az agyam inkább már csak Regi körül forog :D
Kíváncsi leszek,azért már szeretném a karomban tartani.
Tegnap rosszalkodott az nst-n a picur.:)Először lerúgta a gépet,mikor visszatették,jobban rászorították a hasamra,akkor meg elkezdte püfölni a mikrofont,közben csuklott is,a másik kismama is kérdezte,hogy mi ez a nagy hang?:)
értem :)
lehet hogy akkor lesz igen
Apa már nagyon izgul.Ő azt beszélte Dórikával,hogy hétvégéig bírja ki és akkor jöhet.Azon gondolkozik hol fogja megpuszilni először.:)
De a család is hétvégére várja.Lehet tényleg a papi évfordulóján érkezik majd.
még lehet hogy kivárja :)
na jó nem a 26 napot de jópárat :)
Párod izgul???
És a család?
téged nem kérdezlek tudom hogy izgulsz :)
:)
Dóri meg nagyon siet, kis kiváncsi-fáncsi :)
jó lenne már kész lenni, utálom hogy már nincs egyetlen helyiség se ahol ne lenne betéve valami :(
a konyhát pl elfelejthetem min hétvégéig, az étkezőt szintén, a fürdőszobát legalább tudjuk használni, igaz a fürdéshez már kell egy kis pakolás :D
De tényleg mindent kikellett hordani a szobából hogy ne legyenek akadályozva a fiúk...
Azért Regi még maradjon bent szépen egy jó darabig :D
biztos nem változott semmi, de legalább lelkiismeretes :)
Jól köszi, kicsit idegesen ma kezdte a párom meg apu a tapétázást, bútorkihordást, jó is hogy nem vagyok otthon, meg rossz is....
Köszi igyekszem majd szépet alkotni :)
Olyan rossz ez a bizonytalanság..Most az a helyzet,hogy bármikor megindulhat,de akár még 3hét is lehet vissza..Viszont gondoltam,hogy ott lent lesz változás,sok volt a fájás.
Annyit mondott,hogy ilyenkor már 2hetente kell menni.De nem hiszem,hogy tegnap óta változott volna valami.
Ti hogy vagytok?Néztem a naplódban,szép lesz a csokrod biztosan.
Közben olvastalak, örülök hogy azért minden ok, de nyugi ha most ki is bújik szép nagy lány így tuti semmi baj nem lesz :)
Akkor ezek szerint mindenórás vagy :)
Nagyon izgulok értetek!
Tudja hogy mindenórás vagy? mert akkor lehet hogy azért
ha nem tudja akkor passz hogy miért ilyen sürgős neki
Szia!
a 92760as hozzászólásban leírtam.Meg a naplómban is.Rendben van a picur,de már készülődik kifelé.:)
Szia Zsuka
mit mondott a doki?
Jó reggelt!
Hogy vagytok?
Köszönjük!
Remélem csak a vizsgálattól van,de ez is olyan fura állagú,nem olyan mint a citológia után volt.Majd kiderül,pihenek sokat.És mondom a kislányomnak,hogy picit még tartson ki ott bent.:)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?