Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
bizony vannak jók olcsóban is :)
sajna nekem most rákell állnom, a drágákra mert a párom cuccai (munkás) egyszerűen olyan szaguak.. bocsi.. pedig a mosóporom is normális, de alig szedi ki.. így ha drágát használok elfogadható állapotba kerülnek...
hülye festék szag...
szerintem elegendő... ennyi mindent ha szedsz csak elég...
ki mondta hogy szedj valamit?
dokival beszélj szerintem, ő megmondja a tutit...
ó :(
nagy hiper szuperben is szokott akció lenni, én is akkor veszek általában, illetve a tescoban találtam jó árban öblítőt.. valami neve sincs volt, de jók voltak az illatok, és a minősége is egész jónak tűnt.. ha van felétek nézz körül esetleg
vagy a lidl-ben is van egy fajta ami egész jó, 1,5 lityisben azt hiszem f-el kezdődik..
de amúgy szedek vasat, folsavat, magne b6-ot, b vitamin komplexet és rengeteg gyümölcsöt főleg kivit meg narancsot meg almát eszem
nagyon sokat
ezek nem elegek?
hál istennek, szídás minimális, néha szívemre veszek dolgokat, de ennyi...
na nem fényezem magam, jót tett a pici lelkemnek és kész :)
igen sajna :(
nincs felétek piac ahol lehet kapni? ott kicsit olcsóbb, és a minőségiek is jó árban vannak
hipp natalt szedtem régen
de ua-ba jön ki mint az elevit
5000 ezer...
bocsi
mintha 5600 lett volna
2000 x volt az 30 darabos
de most 100 darabost vettem 5 párszázért...
dehogy ciki, tudom, hogy milyen mikor spórolni kell.. mi mindenen spórolunk... ezt muszájnak érzem, mert hogy így is gond van a vitamin felszívódásommal, így rásegítek pluszban...
sajnos a mai világban nagyon megkell gondolni mire is adjuk ki a pénzt....
semmi baj
nem azért írtam mert mérges lennék rád
tudod, hogy soha
csak ez a világ, hogy ilyen drága minden
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?