Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Köszi megvagyok.
Még mindig fáj a fogam.:-(
Szia :)
Hogy vagy?
Sziasztok!
Mi újság?
nem is tudom mi a jó... elmondani őszintén hogy miért akarsz táppénzen lenni... vagy kitalálni hogy rosszul vagy nagyon...
de a lényeg, hogy kiírjanak
Én is remélem.Muszáj valahogy elintéznem.Addig megyek amíg valaki ki nem ír.
Nem tudom mit gondol ez a szemét,főleg ilyenkor lenne szükség minden forintra.
remélem kiírnak majd rendesen
azért a másik is bazikedves elhitette veled hogy szívesen átvesz erre meg nem is...
gyá... :(
az meg elég durva hogy a főnök azt hiszi hogy nem pénzből élsz... akkor mégis miből???
gerinctelen jószág....
Táppénzt kell intézzek.Kedden felmegyek a védőnőmhöz,azt mondják ő tud segíteni.Amúgy nagyon rendes nőnek tűnik.
A másikkal sokat nem beszéltem,de ő jelezte hogy teljesen elzárkózik attól hogy átvegyen.
A munkaügyiben nem tudtak segíteni,van valami jogszolgálat,majd azt is megkérdezem.Cinci azért sokat segített,pár dologgal azért már tisztában vagyok.
De látod milyen rohadék a főnököm?Azért sem adta oda a pénzt.
úgylátszik :D
szemét....
és most akkor? táppénz végig? vagy tudtál beszélni a másikkal?
Ráérzel?:D:D:D
Hát,amit megpróbált lenyúlni pénzt 5600Ft-ot,abból kegyesen 5000ret odaadott.Kérdeztem fizut hogy kapom és mikor,azt mondta majd telefonál.Pedig a rohadéknál ott volt több mint 1millió forint és akkor sem adta oda.Arra meg hogy a nyakán maradok,ő is rájött.Ki is van akadva rendesen.
Szia :)
mi volt?
lányok esküszöm titokban nem lesem hogy ki mikor jön :D :D :D
Sziasztok!
Hazaértem.
Én is lelépek,
puszka
neked is szép napot
pusz
helyes! :))
Most megyek lányok, mindenkinek további szép napot!!!:) Pussz:)
köszi
pusza
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?