Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
de hogy is! természetes hogy aggódsz, és olvasol, de hidd el hogy minden ok, mert akkor tényleg minden ok is lesz! tudod pozitív gondolkodás!
csak szépet olvass inkább :)
képzeljétek olvastam hogy egy nő füstöltsonkát evett tejszínhabbal terhesség alatt :D
KITTI!!!
azonnal hagyd abba a neten való keresgélést! sok stressztől megkíméled magad!ha mindenképpen olvasni akarsz akkor csak is szépet oksa!
Minden rendben van veled is és a babával is!
NYUGI!!!
Szia!
Hogy vagytok?
Kitti nyugi, nem fájhat mindig nagyon.
Biztosan minden rendben van!
természetes hogy aggódsz, de hálistennek azért nem olyan vészes a helyzet, de te tudod hogy hogy legyen, a számítógép sugárzás hát.. nem tudom... én is gép előtt dolgozom (sőt két gépem is van) de én végig fogok majd addig ameddig csak tudok (bár ha betegen jön be valaki az fix, hogy landul a folyosón :D).
sajna gyeddel kapcsolatban nem tudok mit mondani.
Nem vagy 8 órára bejelentve? vagy kevés ideje csak?
a lényeg hogy 1 év folyamatos munkaviszonynak kell lennie ahhoz hogy kapjál (de inkább többnek).
Érsebészeti osztályon dolgozom, tulajdonképpen irodában, számítógépen, de mivel a zárójelentéseket is én készítem, ki kell mennem a betegek közé aláíratni a papírokat, de ennyi. Tanácstalan vagyok, lehet, hogy a megérzéseimre kéne hagyatkozzak, hogy meddig maradjak. Viszont ugye a pénz is jól jön, de meddig és vajon megéri-e hogy kockáztassak - még kimondani is szörnyű. Épp a minap derült ki az egyik betegről, hogy tüdőgyulladással átvitték a Tüdőosztályra (nem bizti, hogy influenzás, mert akkor már terjedne a híre), ill. az egyik dokink, akivel szorosan együtt szoktam dolgozni, nemrég jött vissza betegszabiról, mert bárányhimlős lett... akkor vannak MRSA-s betegek is - de a dokik megnyugtattak, hogy az ő betegségüket csak akkor kapná el valaki, ha körbenyalná az ágyukat...
... most, kismamaként azért jobban aggódom, de gondolom ez természetes.
Nem beszélve a gép melletti sugárzásról...
S volna még egy kérdésem. Az, hogy Gyed-et kapjak, mitől függ? Hogy kell munkaviszonyban álljak, tudja valaki?
Nem is mondtam.. természetesen sikerült megfáznom a szombati kertipartyn :( nem annak indult de végülis a kertben ültünk... lázam még nincs, nagyon remélem nem is lesz, de a torkom fáj, az orrom folyik, és köhögök is :(
még jó, hogy számítógépen keresztül nem fertőzőm :)
bár arra is gyanakszom hogy a beteg barim a telcsin keresztül megköpködött :D
Szia!
Attól függ mit csinálsz? mert ha betegek mozgatása, esetleg fertőző betegeket akkor nem sokáig, de ha mondjuk számítógép előtt ülős akkor akár végig is....
Szia!
Ott vigyázni kell,sok a fertőzés.Én a helyedben elmennék táppénzre.
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?