Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szia!
Jó hétvégét nektek is!
Én azt olvastam,hogy akár 3 napig is.De mondjuk volt olyan oldal ami csak 24 órát írt.
Mi PÉ előtti nap,este voltunk együtt apával.Reggel teszteltem ovu-val,aznap volt PÉ-em.Tök elkeseredtem,mert már előre lebeszélt programunk volt,tehát aznap nem tudtunk összebújni.Szinte leis mondtam a babáról.Itt a csajok öntötték belém a lelket,hogy van esély még.És tessék....:-))))
Most mennem kell főzni.Akivel nem találkoznánk addig,kellemes hétvégét!
Puszi!
Hát nem tudom, szerintem ez már nem a pé jele, hanem másé.
Legalább is nekem pé-kor kicsit szurkált az oldalam, puffadás már később volt, valamikor még teszt előtt.
Szia!
Drukkolok, hogy eredményes együttlét volt mostmár nektek is!
És hogy vagy?
Nekem is volt, némi hormonproblámám, ami miatt nem volt peteésésem, 3 hónap alatt az első dokilátogatástól számolva + tesztem lett.
De mondjuk nekem ezt egyszerűen lehetett gyógyszerrel kezelni.
Remélem, hogy neked is legalább ilyen hamar megoldódik.
A várkép egyébként az alap - sok mindent lehet megtudni belőle.
Nekem uh-os peteérés vizsgálat már csak utolsó részben volt, mikor mondta a doki, hogy na akkor most tessék - és sikerült!
Akkor most már biztosan betalál az egyik!:-D
Nagyon drukkolok!!!
Én utóljára a 9.héten voltam dokinál.Kedden megyek a 12 hetes vizsg.ra.Már nagyon várom.Ma léptünk a 12.hétbe.:-)
Kicsit lemaradtam, de itt vagyok megint!
Örülök, hogy jól vagytok - Ilba, Muzska
Én is jól vagyok köszi!
Nincs semmilyen tünetem, komolyan mondom, hogy ha nem tudnám, nem is tudnám, hogy terhes vagyok.
De nagyon remélem, hogy most ezt nem szólom el.
Egyébként én most 7 hetes vagyok.
Neketek ilyenkor voltak már rosszullétek?
Betti - örülök, hogy összefutottál egy rendes dokival, meglátod, hamarosan sikere is lesz.
Szia!:-)
Na végre egy normális doki!:-)
Nagyon örülök,ez jó hír Betti!Így majd,lehet beállítanak gyógyszerre,ha nem jön meg rendesen aztán jöhet a baba!
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?